200g Pirkka sika-nautajauhelihaa
noin 4-5 rkl Pirkka tomaattikeittojauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
noin 2-3 rkl Valio kolme juustoa- ruokakermaa
noin 3dl vettä
Ruskista jauheliha pannulla. Lisää tomaattikeittojauhetta jauhelihan sekaan ja sekoita. Sekoita tomaattijauheen jälkeen vehnäjauhot jauhelihaan. Parin minuutin päästä lisää 1 dl vettä ja sekoittele. Lisää makusi mukaan kolme juustoa- ruokakermaa ja sekoita. Lisää loput vedestä ja sekoita vielä. Ja volaa. Valmista syötäväksi.
Voisin huomenna ehkä jatkaa eräällä toisella herkullisella reseptillä ;) PS. Lisäämällä tomaattikeittojauhetta lihapullataikinaan, tulee lihapullista maukkaita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti