perjantai 12. heinäkuuta 2013

Luvattu päivitys

Kiitos niille uskollisille lukijoille, jotka ovat pysyneet täällä vaikken olekaan kirjoitellut. Syynä on se, että yksinkertaisesti en ole jaksanut enkä kerennyt. Nyt kuitenkin katsellaan vähän mitä olen ostanut tässä lähiaikoina, kaikkia en kuitenkaan muista mitä olen ostanut.

Ensimmäinen hiuspuuterini, jonka ostin Sokos Emotionista. Hommaan valikoitui Schwarzkopfin Got2B Mattifying Texturizer, joka oli -30% alennuksella. Hintaa olikin noin 4.85 euroa, normaalihintaan 6.90 euroa.
Schwarzkopf Got2B Mattifying Texturizer,
4.83€ Sokos Emotion (6.90€)
Yhden käytetyn hiusvärin tilalle tarttui Schwarzkopfin Color Mask- hiusväri, sävynä tuttu 1.0 Black. Hintaa tällä oli 6.52 euroa plussakortilla. Citymarkethan oli tietty ostopaikka. Saa nähdä minkälainen väri on sitten kyseessä..
Schwarzkopf Color Mask, 1.0 Black, 6.52€ Citymarket
(n.13€)
Ja sitten heräteostos. Euron hintaan oli Sokoksessa Isadoran hiusmascara sävyssä 52 Champagne. Sisäinen ääneni sanoi tuon olevan erittäin mielenkiintoinen että halpa, joten ostin sen myös.
Isadora Hair Mascara, 52 Champagne, 1€ Sokos (14.90€)
Kirppiksen ainut kiva löytö oli Make Up Storen Microshadow- luomiväri sävyssä Eclipse. Tämä ostos maksoi 0.80 euroa, joten mistään kalliista tuotteesta ei voida puhuakkaan.
Make Up Store Microshadow, Eclipse, 2€ kirppari
Sokoksen ostoja lisää. Make Up Storen Microshadow sävyssä Dramatic oli vain 2 euron hinnalla, joten en voinut vastustaa sen ostoa mitenkään..
Make Up Store Microshadow, Dramatic, 2e Sokos
(16€)
.. samoin myös toista kahden euron luomiväriä, joka sävyltään on Toxic.
Make Up Store Microshadow, Toxic, 2e Sokos
(16€)
Ajeluvaahtoa tarvittiin, ja päädyin ostamaan Gilletten Satin Care Olayn. Tämä se vasta jännää tavaraa onkin. Hintaa tällä purkilla oli vähän yli neljä euroa.
Gillette Satin Care Olay, n. 4€ Citymarket
Robinhood tarjosi minulle uuden silmämeikin poistoaineen, No7 Cleanse&Care Eye Make-up Remover maksoi vain 2.50 euroa, joten se tarttui matkaani. Ei minulla ole meikinpoistoaine loppu, mutta kun Nivea on jo puolillaan... Seliseli.
No7 Cleanse&Care Eye Make-up Remover,
2.50€ Robinhood
Tuurin Kyläkaupan ostoksiin lukeutuu 2 valkoisevaa hammastahnapakettia. Kumpakin maksoi vähän yli 3 euroa, jotain neljän euron hujakoilla. Hollywood Smile lähti kokeiluun..
.. samoin Denivitin jokin hammastahna.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti et lopeta bloggaamista, sillä minä ainakin tykkään hirveästi lukea postauksiasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, sain muuten kommentistasi vähän intoa ja on pakko kyllä alkaa väsäilemään uusia postauksia:)!

      Poista