tiistai 8. lokakuuta 2013

Syysloppuneita

Eipä ole ollut oikein aikaa ja innostusta taaskaan blogin päivittelyyn. Päivitän tästä lähtien silloin kun on jotain, niin ei mene loppu into blogiin. Nyt kuitenkin loppuneita juttuja esittelen.

BareMineralsin meikkipohja loppui jo vähän aikaa sitten. Tätä kyllä tulee ikävä. Yksi parhaimmista meikkituotteista mitä olen koskaan käyttänyt. Hintaa kyllä tältä löytyy, mutta lopputulos antaa hinnan anteeksi. Ostaisin kyllä uudelleen, mutta nyt ei ole oikein budjettia tälläisiin ja meikkivoiteita löytyy vielä, joten vähään aikaan ei uutta ol tulossa. Postauksia löytyy varmasti tästä lisää BareMinerals- tagista.
Colgaten MaxWhite One- hammastahnakin loppui. Tämänhän pakkaus on nykyään punainen ja en tiedä onko mitään eroa sisältöön tullut. Ei kovin valkaiseva, mutta kuitenkin valkaisee jonkun verran kun muistaa käyttää tätä tahnaa eikä sitä toista mikä on kaapissa. En kylläkään käyttänyt edes kolmee kertaa päivässä, mitä ohjeistuksessa oli. En kyllä uudelleen osta, ei ollut niin mullistava valkaiseva tahna.
Doven Nourishing Oil Care- shampoo loppui myös. Se sisältää mm. e-vitamiinia ja argaaniöljyä. Shampoon luvataan tekevän pehmeät hiukset ilman, että ne hiukset tuntuvat rasvaisilta. Shampoo puhdisti hiukset hyvin ja piti lupauksensa. Hiukan kosteutta toi hiuksille, jotta ne ei olisivat niin kuivat. Yksissään ilman hoitoöljyä tämä ei saanut hiuksia tarpeeksi hyviksi, mutta öljyn kanssa tulos oli hyvä. Hyvä ja halpa shampoo. Suosittelen ja voisin ostaakin uudelleen.
Ja vielä yksi inhokki, joka loppui. Inhokki, koska haju ja kuivatti hiuksia. Tämä inhokki on Yves Rocherin Volume- shampoo. Hirveä yrttihaju. Pesi kyllä hiukset puhtaiksi, mutta kuivatti hiuksia aika paljon. Ei ollut minun mieleeni yhtään. Onneksi loppui. En kyllä varmana osta uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti