lauantai 5. toukokuuta 2012

Huhtikuun loppuneet

Huhtikuun saldo oli kolme tuotetta; huulirasva, pesuneste ja vartalonkuorinta.
Blistex Lip Relief Cream
Tämä oli eräässä vaiheessa ahkerassa käytössä. Inhosin ainoastaan vain tuota tuubia, kuinka epäkäytännöllinen. Jouduin leikkaamaan tuubin auki, sillä muuten hyvää huulirasvaa olisi mennyt hukkaan kun ei saanut enempää puristettua. Blistex Lip Relief soveltuu hyvin rohtuneille huulille, ja kiva viilentävä tunne. Ostin eräässä vaiheessa lähes aina jonkun Blistexin huulirasvan, mutta nykyään vaseliini on hyvä. Tällä oli hintaa joku 3€ sentti suuntaan jos toiseen.
Lacto Line pesuneste
Sain joku joulu lahjaksi tämän kummeiltani. Lacto Linen pesuneste on ollut todella riittoisa, jouduin läträämään tätä välillä kauheasti, sillä tämä kyllästytti tuoksun ja tehonkin perusteella. Kuivan ihoni tämä teki pesun jälkeen superkuivaksi, vaikka tämä on juurikin kuivalle ja herkälle iholle. Sopii hyvin akneiholle ja usein toistuvaan pesuun takana olevan tekstin mukaan. En kyllä taida ostaa itse tätä. Hinnasta ei ole tietoa, mutta veikkaus on että hintaa on alle 5€.
Yves Rocher Apricot
Tämä Yves Rocherin vartalonkuorinta-aine oli tilauksessani kaupan päällinen. Tuotetta on tuubissa 30ml eli matkakoon verran. Kuorinnassa oli karkeita rakeita paljon. Ihan niin karkea kuin Garnierin Sugarscrub ei ollut YR kuorinta. Tuoksu oli kyllä erikoinen, aika kanelimainen tuoksu oikeastaan. Tätä riitti yllättävän moneen käyttökertaan. Suosittelen tilaamaan tämän ihan täysikokoisena, itse voisin ostaa tätä.

2 kommenttia:

  1. Toi Lacto linen saippua maksaa vajaa 3e. Itellä tulee sitä ostettua melkeen aina, kun on niin halpaa. Ei se kyllä mikään huipputuote ole. Itsekin oon huomannut, että se kuivattaa vielä enemmän eikä taida olla mitään hoitavia aineita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo kuivatus oli kyllä aivan kamala "ominaisuus", sillä iho lähemmäs hilseili kun oli käyttänyt tuota :s

      Poista