lauantai 19. toukokuuta 2012

Näytteitä

Jonkun lehden mukana tulleita näytteitä testailin tänään. Ensin käytin suihkussa Family Freshin In Harmony- suihkusaippuaa. Takana In Harmonyn kerrotaan olevan miedon tuoksuinen suihkusaippua, joka sisältää ihoa pehmentävää meriheinäuutetta. Iho kyllä pehmeni, mutta kuivui liikaa. "Kermainen vaahto pesee kaikenikäiset puhtaaksi lempeästi." Saippuahan vaahtosi tosi pienestä määrästä paljon. Tuoksuhan oli todella mieto, ei paha. En ehkä ostaisi tätä itselleni, ei sytyttänyt oikein vaikka olikin mukava käyttää.
Family Fresh In Harmony- näyte
Family Freshin aiheuttaman kuivuuden korjaamiseksi päätin käyttää toisen näytteen, nimittäin Garnier Body Intensive 7 Days Refreshing Gel-Cream Instant Absorption- vartalovoiteen. Vartalovoiteen kerrotaan sisältävän bifidus-uutetta sekä viinirypäleiden siemenöljyä. Lupaksiahan tässä pakkauksessa ei ole, mutta kosteutti mukavasti. Sopii normaalista kuivaan ihoon. Kuivui nopeasti, miedosti tuoksuu iholla. Ei sellaista ällöttävän rasvaista tunnetta iholle. Ihan kelpo tuote, voisin itse harkita ostavani tätä.
Garnier Refreshing Gel-Cream
Vielä tutkiskelin kaappeja ja päätin heittää yhen vanhentuneen aurinkorasvan pois. Roskiin päätyi Dr. Hauschka Suncreen Cream SPF 20. Mielestäni haju on aivan hirveä jo itsessään tässä tuotteessa. Rasva on sellaista keltaista, paksua ja pahalle haisevaa mömmöä. Rasvainen tunne säilyi ihollakin, pitkään. Miinusta lisää saa, että purkissa ei ole yhtään suomenkielistä sanaakaan, vain englantia. Hintakin taisi olla päätä huimaava, sillä sarjan kosmetiikka on kallista. En ostaisi kyllä tätä uudelleen.
Dr. Hauschka Sunscreen Cream


Voisin joku päivä esitellä aurinkorasvavarastoani sekä mitä tuotteita minulta vielä löytyy mitkä eivät ole näkyneet blogissa.

2 kommenttia: