sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Hiusket

Monet etsivät vielä täydellistä suoristarautaa, mutta minäpä olen tuon löytänyt jo. Aseeni hiusten suoristamiseen on OBH Nordican Björn Axen Toolsin Straight&Curl- rauta. Olen maksanut tuosta raudasta n. 18€ Anttilan varastontyhjennyksessä. Raudan ovh. nimittäin pyöri 69,95€ paikkeilla. Raudalla nimensä mukaisesti pystyy tekemään kiharoita ja suoristamaan hiukset. Lämmönsäätöä löytyy hyvin ja rauta kuumenee 230 asteeseen. Myös nopea rauta on, sillä se lämpenee 30 sekunnissa. Omistan myös muotoiluraudan, mutta en saanut kuvaa siitä sillä se on kaverillani lainassa. Muotoiluraudan sai kaupan päälle ostaessa 3 schwarzkopfin tuotetta.

OBH Nordica Björn Axen Tools Straight&Curl
Lämpötuotteenani toimii XZ Tyrni Kampaus&muotoiluneste. XZ Tyrni sisältää UV-suojan sekä lämpösuojan hiuksille. Eikä se myöskään sisällä silikonia tai silikoniyhdisteitä. Ja mikä parasta on tuoksu, hento tyrnin tuoksu muttei mikään sietämätön lemu ole.

XZ Tyrni kampaus&muotoiluneste
Käytän myös muotovaahtoa hiuksissani silloin tällöin. Kun satun käyttämään muotovaahtoa, käytän Garnier Fructisin Curl Definition With Bamboo- muotovaahtoa. Tunnetaan paremmin myöskin bambumuotovaahtona. Tuote lupaa tuplavaikutusta: täydelliset kiharat ja pitkäkestoinen hallittu tyyli. En ole tehnyt kiharoita kuitenkaan tämän tuotteen kanssa, monesti kuitenkin olen meinannutkin, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi. Tämäkin tuote tuoksuu hyvälle.

Garnier Fructis Curl Definition With Bamboo
Jos haluatte vilkaista raudasta tarkempia tietoa vierailkaapa linkissä olevalla sivustolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti