sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Joulukuun loppuneet

Venytin tätä postausta, mutta nyt jaksoin vihdoin kirjoittaa tämänkin.

Olen hyvin laiska käyttämään kosmetiikkaa säännöllisesti ja puteleita loppuu silloin tällöin. Joulukuussa loppui kaksi tuotetta, joista toinen oli kyllä aivan mahtava ja halpakin vielä.

Ostin elo-syyskuussa Schwazkopf Gliss Hair Repair Colour- shamppoon. Musta väri ei ole pysynyt aiemmin näin hyvin kiitos Glissin colour shamppoon ja hoitoainesuihkeen. Sisältää hiuksia vahvistaa keratiinia. K-ryhmällä oli silloin osta 3 schwarzkopf tuotetta saat muotoiluraudan- kamppanja menossa, ja minäpä tietenkin ostin. Tämä shamppoo kuului ostamiini tuotteisiin ja hoitosuihkekin. Shamppoon mukana sain pienen tuubin kyseisen tuotteen pestävää hoitoainetta. Olen laiska käyttämään hoitoaineita, joten en ostanut isoa pulloa sitä. Halpa tuote, mutta todella loistava. Suosittelen paljon!

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Shampoo (3e)


Toinen loppuneista on Palmolive Naturals Shower Milk with Honey- suihkusaippua. Tuoksu on aivan hurmaava ja vaahtoaa kivasti iholla. Tämä on jo toinen pullo hunajan tuoksua mitä olen käyttänyt, omistin joskus myös kirsikan tuoksuisen. Pesun jälkeen oli kumminkin laitettava kosteusvoidetta, vaikka tuote lupasi pehmeän ja sileän tunteen. Jos kosteusvoidetta ei laittanut, ihoa alkoi kutittamaan ja kuivui inhottavasti. Riittoisa, vaikka pakkaus oli 250ml, isompaakin pakkausta löytyy. Enempää tätä suihkusaippuaa en aio ostaa, sillä on kiva testata muitakin tuotteita.
Palmolive Naturals Shower Milk with Honey 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti