lauantai 26. toukokuuta 2012

Aurinkorasvat riviin järjesty

Eli nyt alkaa olemaan aurinkorasvojen kausi aluillaan. Itse kaivelin jo kaappeja ja löysin kolme purkkia aurinkorasvoja. Kaikki purkit sattuukin olemaan Niveaa ja suojakertoimella 30, myös jokainen täyttää EU:n vaatimukset. Yksi taskukokoinen, yksi suihkutettava ja yksi normaalin kokoinen putilo löytyy minulta.
Nivea Sun Children's Pocket Size, Spf 30
50 millilitran kokoinen putilo menee loistavasti taskuun. Helppo ottaa mukaan! Hintaa kyllä taisi olla saman verran kuin isolla putilolla, mutta tähän purtiloon pystyy kaatamaan sitten isommasta lisää täytettä joten ei mene hukkaan tuo taskukokoisuus.
Nivea Sun Children's Sun Spray, Spf 30
Tämä purkki on kätsy 200 millilitran suihkutettava aurinkorasva, väriltäänhän tämä rasva onkin sellaista vihertävää. Helppo suihkuttaa iholle ja imeytyy mukavasti.
Nivea Sun Caring Sun Lotion, Spf 30
Viimoisena tulee tutuin aurinkotuote pakkaus, puristettava malli. Valkoista, täyteläistä mönjää sisältävä purkki. Saipas tuo äskeinen lause tämän tuotteen kuulostamaan ällöltä, mutta totta se on. Jos ei halua mitään hienouksia purkilta, tarkoittanen sprayta, niin tämä on kelpo tuote sellaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti