perjantai 18. toukokuuta 2012

"I'm gonna live my life"

Eipä oo taas ollu mitää postailtavaa. Työharjottelua, työhaastattelua ollut ja on tulossa. Kesäkin taitaa olla tuloillaan. Ensimmäinen ukkonen oli eilennä, vielä pariin otteeseen. Kirpparilla vierailin tiistaina, josta kasasin itselleni Ginan farkut, Vilan tunikan, H&M raitapaidan ja Puman jännät housut, en siis tiedä miksi näitä kutsuisi :D Näistä ostoista sitten kuvia myöhemmin. Meikkejä tai muuta kosmetiikkaa en ole ostanutkaan.

Ihon kunnosta nyt haluaisin sanoa, että naamaani en kyllä ole saanut isoja finnejä nyt. Selässäni on tällä hetkellä yksi kipeä patti, naaman kuntoon olen nyt ihan tyytyväinen mutta selän en. Ilman mitään meikkiä en noitten arpien takia viitsi lähtä, mutta eiköhän ne siitä. Kuukauden päästä pitäs mennä ihotautilääkärille uuestaa. Maha menee kyllä vielä sekaisin noista Oricyclineistä, mutta Skinorenia en ole pahemmin käyttänytkään koska se on niin kuivattavaa atooppiselle iholleni.

Kuvia minulla ei ole tähän postaukseen. Huomenna olis tarkotus siskon kanssa käyä kirpparil ja Anttilassa. Make up bible- sarja jatkuu kun saan matskuu ja raahattuu kameran kakkoskotiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti