sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Gliss Vs. TRESemme

Taukoa tuli taas pidettyä, vaikka lupailinkin postailla ahkerammin. Kuitenkin aiheeseen. Olen jo muutamia kertoja käyttänyt TRESemmen hiusöljyä, tai no kauneusöljyhän se näyttäisi olevan. TRESemmen öljyä en ole kovin montaa kertaa nähnyt blogeissa, toisin kuin Glissin öljy on enemmän tunnetumpi. Vaikka kyseessä ovat hiusöljyt, niin näistäkin löytyy eroja.
Glissin öljy on paljon jämäkämpää kuin TRESemme. Lisäksi sisältö on kummassakin erilainen, TRESemme sisältää keratiinia ja jotakin zea mays- öljyä, kun taas Glississä oli muistaakseni auringonkukkaöljyä. Gliss on helpompi levittää jämäkämmän koostumuksensa vuoksi. TRESemmeä kannattaa painaa pieni loraus ja levittää hiuksiin heti, sillä se on todella nestemäistä tavaraa. Tuoksussakin on eroa, Gliss ei tuoksu niin voimakkaasti kuin TRESemmen Keratin Smooth. Kummassakin pakkauksessa on ainetta 75 milliä, joten Keratin Smooth on kalliimpaa kuin Gliss. Myös Glissistä on kopioita, ainakin BC Bonacuren ja Syossin öljyt ovat sen kanssa ihan samaa tavaraa, mutta eron huomaa vain pakkauksissa ja hinnassa.

Kumpa on parempi? En oikein osaa sanoa. Daily Oil Elixir ei rasvoita hiuksia niin nopeasti kuin Keratin Smooth. Glissin koostumus on parempi kuin TRESemmen. Mutta tuotteet ovat muuten aika tasavertaisia, mutta jos pitäisi päättää, niin Gliss on parempi, vaikka tuo TRESemme on myös hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti