torstai 16. toukokuuta 2013

Muutamia loppuneita

Se siitä ahkerammasta postailusta, mutta onneksi on aikaa parantaa! Nyt on kuitenkin tapahtunut kolme tuotetta, jotka eivät ihan joka kuukausia tai edes joka toinen kuukausi loppuvia. Ensiksi Lumenen kulmakynä sävyssä 2 harmaanruskea. Todella hyvä sävy, itseasiassa loistavin sävy mitä onkaan tarjolla. Tämä kynä on vanhaa mallia, eli sitä kovempaa ja parempaa. Nykyään Lumenen kulmakynä on sinisessä pakkauksessa, ja kynän sisus on liian pehmeää eli tekee kovaa jälkeä ja kuluu nopeammin loppuun. Tykkäsin niin kovasti tästä vanhasta. Vanhaa voisin suositella, en toki sillä että uusi olisi surkea. Uutta ei tarvitse painaa niin, mutta silti kaipaan tätä.
Hot Tin Roofin Classic- kuivashamppoo loppui. Tämäkin oli yllätys yllätys parempaa kuin Klippoteketin kuivashamppoo. Harmi, kun tätä ei saa kuin pienessä pullossa. Vaikka tuote oli valkoista, ei jäänyt tämä sumentamaan mustia hiuksiani. Mielestäni puhdistus oli parempaa kuin TRESemmen vastaavassa. Tästä riitti ainakin viiteen käyttökertaa, lotraan kyllä paljon kuivashamppoota kerralla. Suosittelen tätä, ei tahmaa hiuksia eikä lätistä. Plussaa halpa hinta, maksoi vain euron.
Samalla merkillä jatketaan, mutta Carnival on Classicin sijasta. Tämä ei ollut kyllä kovin mieluinen tuote. Ensinnäkin kamala haju, sekä oli tahmaavampaan. Kaiken lisäksi, käytin tätä vain kerran nimittäin tuotteen suutin oli kerennyt tukkeutumaan. Parin päivän päästä yritin käyttää tätä uudelleen, niin suutin oli tukossa eikä auennut edes kuumalla vedellä eli roskiin menee tämä. En suosittele kyllä, enkä osta uudelleen.
Toinen harvinaisuus loppuneissa. Cliniquen Quick Eyes Cream Shadow loppui. Tätä tuotetta käytin luomivärinpohjustajana. Oikeasti tämä loppui jo ajat sitten, mutta säästin sitä varten että kaivaisin vanupuikolla loput, mutta se olikin yllättävän hankalaa. Kuitenkin Cliniquen voidemainen luomiväri piti paremmin luomivärit paikallaan ja toisti värit paljon kirkkaammin verrattuna siihen kun olisi käyttänyt pelkkää puuterimaista luomiväriä. Tätä ei kannata laittaa liikaa, sillä se alkaa rapisemaan pois kuivuttuaan. Sivellin on huulikiiltomainen aplikaattori, jolla on helppo levittää, mutta vaikea saada ohuempaa kerrosta. Hyvä tuote!
Ja suuri ylpeyden aihe! Tyhjä luomiväripakkaus. MAC:in Naked Lunch- luomiväri loppui. Nyyh, sillä tämä oli paras kaverini arkimeikissä. Kimallusta oli hillitysti ja sävykin oli nappiosuma päiväkäyttöön. Riittoisaa oli, sillä käytin tätä enemmän kuin mitään muuta luomiväriä koskaan. Voin sanoa, että oli kyllä sen 80 sentin arvoinen ja enemmänkin, ei kuitenkaan sen 18 euron. Pysyi hyvin pohjustetuilla luomilla. Tämä on varmaan eniten blogissani pyörinyt luomiväri. En tule kyllä ostamaan uudelleen varmaankaan, sillä hinta, mutta voisin halvalla ostaa uudelleen.

3 kommenttia:

 1. Hei mulla tuli mieleen, että kun nudeista luomiväreisä tykkäät, niin tää saattaisi olla sulle mieleen:

  http://www.pretty.fi/valmistajat/w7/w7-naked-nudes-eyeshadow-palette-luomivaripaletti.html

  Hinta ei ole paha :) Olen lukenutkin ihan hyvää palautetta tuosta merkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vinkistä :) Näyttää muuten aika kivalle tuo paletti ja isot napitkin näyttävät olevan sekä tosi edullinen hinta. Harmi sinänsä kun minulla noita nudeja on vielä jäljellä wettiksen parissa paletissa sekä noita hailakoita luomivärejä ihan liikaa D: Voisi kyllä pistää tuon korvan taakse, jos sattumoisin repäisisin ja tilaisin, aina ei voi tietääkkää ;)

   Poista
 2. Aloitin uuden kesäaiheisen blogin, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa: http://kesainen.blogspot.fi/

  Kirjoittelen kyllä vanhaankin blogiin, mutta ajattelin että olisi kiva aloittaa tuollainen blogi missä voisi höpötellä kaikkea kesästä, suunnitella kesää ja kertoilla kesäkuulumisia :).

  VastaaPoista