torstai 28. kesäkuuta 2012

Sokos-lehti

Ekana mun on pakko hehkuttaa sitä, että blogini on saanut uuden lukijan! Kiitos hänelle. Ja vielä kommenttejakin on tullut muutama, kommentteja saa laittaa. Ehdotuksia sun muita saa laittaa.

Tämän postauksen idea ei ole mainostus. Valitsin tämän aiheeksi, sillä tämä lehtinen saapui kotiini tänään ja selailin sitä, todeten että onpas kivoja tarjouksia. Käyn läpi lehdestä niitä, jotka kiinnostavat minua ja niitä joita olen käyttänyt. Tarjoukset voimassa 31.7 asti.

Löytyypäs täältä Maybellinen Dream Matte- puuteri. Sitä minulla on hiukan jäljellä. Hintaa sillä on 10.90€, normaalisti hintaa löytyy 13.30€. Itse löysin oman kappaleeni Robinhoodista tarjouksesta syksyllä eurolla. Käyttämisen arvoinen tuote! We Care'llakin on tarjouksessa tuotteita, en ole ko. merkkiä kokeillutkaan.

Lumenen sivulta löytyy silmäänpistävällä hinnalla Excellenght Mascara- ripsiväri. Hintaa tuolla on nyt 8.50€, normaalihintahan on 16.90€. Tämä ripsari oli ennen Isadoran tuloa yksi parhaimmista, mitä olen koskaan käyttänyt. Tätä kulutin jopa 2 tuubia, mikä on harvinaista minulla. En pyri ostelemaan samoja tuotteita, ellei ole tosi halvalla. Myös Arctic Sun puuteri minulta löytyy, ei vain ole päässyt vielä naamaan asti. Hintaa tiputettu 14.20 eurosta 8.90 euroon. Valittavissa kaksi sävyä, 1 sävy on hileetön ja 2 sävy sisältää hileitä. Jättikokoja Lumenelta edullisin hinnoin löytyy samalta sivulta.

No7- tarjouksessa on 5,90€ hintaan puhdistusmaito tai kasvovesi. Mielestäni Anttilassa oli parempi tarjous. Siellä on osta 2 No7 puhdistustuotetta maksa 1, vaihtoehtoina oli ainakin nuo mitä on Sokoksessakin. L'orealin Color Riche Le Vernis- kynsilakat 4.50€ kappale, normaalisti 6.50€. Ostaessa 3 L'oreal ihonhoito-tai meikkituotetta, saa meikkipussin, jossa on matkakokoisia tuotteita (arvo 20€)!!!!

Garnierilta Intensive 7 Days- vartalovoide, isompi pakkaus, hintaan 4.20€, normaalistihan maksaisi 5.20€. Tätä minulta löytyy vielä myös, voisin alkaa tätä käyttämään ahkerammin että saan blogattua siitä tänne joskus. Aloe verahan minulla on, normaalille iholle tarkoitettu.

Schwarzkopf BC Bonacuren Moisture Kick- hoitosuihke jättikoossa kustantaa tällä hetkellä 18.90€, normaalisti maksaa 27 euron pintaan. Nyt on loistava tarjous ja vielä loistavampi tuote. Kosteuttaa karheat hiukset sileiksi! 400ml jättikoko, normaalistihan sitä on 200ml pakkauksessa.  Minulta löytyy hieman vielä tätä, joten en aio vielä ostaa sitä.

Kuvia tulee, kun lopetan laiskottelun :D. Viikonloppuna jossakin vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti