lauantai 9. helmikuuta 2013

Euron kipale

Päätinpä nyt esitellä tämän ja eilisen päivän Robinhood- ostoksia. Robinhoodista sai Hot Tin Root- kuivashamppoita eurolla kappale. Olenkin metsästänyt halpaa kuivashamppoota, joten nämä matkakokoiset tulivat tarpeeseen. Vaihtoehtoina oli Classic ja Carnival, nappasin kummatkin kokeiluun. Saa nähdä millaista on käytössä.
Hot Tin Root Carnival ja Classic kuivashamppoo, 1€/kpl Robinhood (1.99€)
Löysin myös Maybelline MNY- meikkien poistopisteen, jossa kaikki tuotteet maksoivat vain euron! Nappasin mukaani 2 poskipunaa, sillä itselläni on jäljellä vain kaksi joiden pohjakin näkyy. Vasemmalla on sävy 201 ja oikealla 101
Maybelline MNY My Blush, sävyt 201, 101, 1€ Robinhood
Maybelline MNY- sarjasta ostin myös 2 kynsijuttuakin. Vasemmalla on My Varnish- kynsilakka sävyssä 753. Oikealla on Color Tansforming Top Coat- päällyslakka, sävy 955.
Maybelline MNY My Varnish 753 ja Color Transforming Top
Coat 955, 1€ Robinhood
Ja viimeisenä on Maybelline MNYn My Remover- asetoniton kynsilakan poistoaine. Ja edessä on Duroyn 3 spaattelia, jotka olivat Sokoksessa eurolla.
Maybelline MNY My Remover, 1€ Robinhood
Duroy spaattelit 3 kpl, 1€ Sokos (3.30€)

6 kommenttia:

  1. Mä olen jo jonkin aikaa katsellut noita kuivashamppoita ja miettinyt, että mahtaakohan ne olla mistään kotoisin. Kerro ihmeessä, mitä tykkäsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistelen sitten postausta, kun olen saanut kokeiltua :) Tarjous kyllä houkutti ostamaan noita.

      Poista
  2. Itsekin hamstrasin noita MNY meikkejä, mm. poskipunan, korostusvärin ja parit huulikiillot :) En ole ennen kyseistä sarjaa käyttänyt, niin oli oikein oiva tilaisuus kokeilla näitä halvalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollutkaan sitten ainoa, kuka niitä hamstrasi :D Harmitti kun ei ollut mitään kivoja sävyjä luomiväreistä jäljellä. En ole minäkään käyttänyt sarjaa aiemmin, olen kyllä nähnyt niitä monet kerrat, ei oikein hinta houkuttanut vaikkakin oli halpoja :o

      Poista
  3. Mullakin on tollanen poskipuna toi 101 väri :) Ja sit mulla on joku MNY:n kynsilakka ja huulipuna/huulikiilto mutta olen päättänyt että se on huulipuna xDD Nii asiaan siis mä suosittelen MNY:n meikkejä jos haluu jonkun ''halvan '' meikin :) Itselläni on vähän kaikkea teen jonkun arviointi videon mun meikkien merkkeistä :) Kantsii käydä sitte kurkkaa ;) Mutta toi kynsilakanpoistoaine on vähän oudon hajunen x( Kaverilla on se ja se haisee ihan kamalalle ;x Hups sori Janita :DD Mut ihanii juttui ostit (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut kuin tuota kynsilakkaa ja kynsilakanpoistoainetta, kynsilakka kuluu kyllä suht nopeasti ja tuossa kynsilakanpoistoaineessa on kyllä joku vähän outo haju. Kyllä nuo kynsilakanpoistoaineet haisevat kamalille aina :s

      Poista