keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Lisää ostoja

Eipä ole ollut mitään postauksen arvoista muutamaan päivään. Nyt tuli postattavaa, kun kävin hiukan kaupungilla ja kirpparilla.Robinhoodista ostin eurolla meikkisieniä. Ne ovat tarpeen, kun tekee liukuvärjäyksen kynsin, meikkivoiteen levityksessä en käytä sientä sen epähygieenisuuden takia.
Meikkisienet, 1€ Robinhood
Flormarin kynsilakat ovat eurolla tarjouksessa Tokmanni- ketjulla, joten itse ostin ensimmäisen magneettilakkani sieltä. Sävynä on MG04, tuollainen helmeilevä liila.
Flormar Magnetic Twist- kynsilakka, 1€ Robinhood (1.99€)
Kirpparilta ostin 3 eurolla Live Color XXL- hiusvärin. Hiukseni ovat mustat, joten tämän värin pitäisi sopia hiuksilleni. Vaikka rakastankin mustia hiuksia, haluan silti kokeilla tätä väriä. Sävy on 96 Electro Red Brunette. Ihan innolla lähden testaamaan, että minkälaista tulee :)
Schwarzkopf Color XXL, 96 Electro Red Brunette,
3€ kirppari
Ja viimeisin 60 sentin kirppariostos on Wet'n Wildin Elvyttävä Kynsiravinne. Kynteni ovat niin heikot ja katkeilevat, joten jos tällä kynnet säilyisivät hyvänä.
Wet'n Wild Elvyttävä Kynsiravinne, 0.60€ kirppari
EDIT. Unohdin vielä erään Robinhoodin oston. Ostin siis Herbinan Sensitive Rauhoittavan Kasvoveden, sillä minulla ei ole vielä ollenkaan koskaan ollut kasvovettä. Tuote kustanti 2.79€. Normaalihintainen tuote kyseessä.
Herbina Sensitive Rauhoittava Kasvovesi,
2.79€ Robinhood

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti