keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Vierailija arvostelee: TRESemme Split End Repair

Tälle viikolle sattuikin kaksi hiusaiheista postausta, mutta eipä haittaakaan kun hiusaiheisia ei kuitenkaan tule kovin usein. Ensimmäinen vierailija-arvostelu tuotesarja on TRESemme Split End Repair. Sarjaan kuuluu shamppoon ja hoitoaineen lisäksi jonkinlainen tehoseerumi, jota ei kuitenkaan ole. Vierailija-arvostelija onkin minun siskoni. Kerrotaanpa hiukan taustatietoa hänen hiuksistaan. Siskollani on pitkät luonnonkiharat hiukset, jotka ovat kuivat ja kaksihaaraisia löytyykin kiitettävästi. Kaksihaaraisia ollaan yritetty vähentämään useasti leikkaamalla, mutta hetken päästä on lisää kaksihaaraisia vain. Mainoksen uhrina siskoni osti TRESemmen Split End Repair- sarjan shamppoopakkauksen, jossa tuli kaupan päälle saman sarjan hoitoaine.

Split End Repair- shamppoo ja hoitoaine ovatkin normaalia pienempiä puteleita, näissä on 500ml, yleensä TRESemmen shamppoissa ja hoitoaineissa on 900ml. No hinta oli kuitenkin alle 10e, joten pienempi koko ei kovasti harmittanut. Näissäkin tuotteissa menee silleen, että shamppoota on kulunut paljon enemmän mitä hoitoainetta.

Split End Repair on purkkien mukaan innovatiivinen sarja, joka on luotu korjaamaan jopa 80% kaksihaaraisista hiuksista vain kolmen käyttökerran jälkeen. Shampoo puhdistaa hellästi ja korjaa hiuksia pitäen ne terveinä ja helposti hallittavina. Säännöllisesti käytettynä korjaa muita vaurioita niiden esiintyessä Hoitoaine siloittaa ja palauttaa hallittavuuden hiuksia latistamatta. Jättää hiuksesi näkyvästi sileiksi ja antaa terveen näköiset latvat.
Eipä korjaa kaksihaaraisia, eikä myöskään estä niiden syntyä hiusten leikkaamisen jälkeen. Shamppoo on kylläkin puhdistava ja hoitoaine toimiva, mutta sarja olisi parempi jos olisivat kosteuttavampia. Hiukset eivät silene, sillä kosteuttavuutta ei löydy tarpeeksi. Mainospuheet ovat täyttä puppua, joten ei pelkästään niiden takia kannata ostaa näitä. Vaikka hiuksista leikattiin kaksihaaraiset pois, oli niitä sen jälkeen ilmestynyt kamalasti ja nopeasti lisää. Sarjan shamppoossa ja hoitoaineessa on mieto tuoksu, ei haise pahallekkaan. Ei kuitenkaan kannata jättää hyllyyn, vaikka ei korjaisikaan kaksihaaraisia, sillä tämä on hyvä sarja peruskäytössä. Ei siis tee ihmeitä, toimii kuten muutkin shamppoot ja hoitoaineet. Kyllä on hiukan pettymystä TRESemmeä kohtaan, sillä tuotteita mainostetaan niin paljon ja korjaavina. Ainoa ihmelääke kaksihaaraisiin, ovat sakset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti