lauantai 17. joulukuuta 2011

Akkukin rupesi miua vastaa kiukuttelee

Nyt tais tulla parin päivä väli kirjotteluu, mutta anyway. Kamerastaki loppui akku ja laturikin on tiessään. Uusia kosmetiikka ostoksiakin olen tehnyt, mutta kuvaa voin ottaa myöhemmin.

Loistavin löytö miun lohkeileville ja hauraille kynsilleni oli Mavalan Nail Shield pakkaus. Paketissa on kaksi erilaista lakkaa. Ensimmäisenä levitetään ns. kuitulakka, joka luo verkkomaisen pinnan kynnelle. Toinen kerros levitetään tasoittamaan röpelöistä ekaa kerrosta. Kuitenkin kynsi jäi röpelöisen tuntoiseksi toisen kerroksen jälkeen .Tuote lupaa, että se suojaa kynttä, jotta se pystyy kasvamaan ja vahvistumaan rauhassa. Maksaa noin 20e ja varmaan Anttiloista ym. saatavilla.

H&M:n alehyllystä löysin 3e hintaisen 10 luomivärin paletin. Paletista löytyy punertavan, sinisen ja vihreän sävyistä väriä. Useimmissa väreissä on runsaasti pigmenttiä ja hillityissä määrin sisältää kimalletta. Mutta petyin kun jotkut värit eivät näkyneet hyvin silmissä. Kuitenkin kokonaisuudessa hyvä ostos!

Toinen mitä ostin H&M:stä oli kaksipäinen Duo Nail Polish sävy Vivid Nails. Eli toinen on kirkkaan punainen ja toinen vaaleanpunainen. Kaksi kerrosta riittää hyvin ja väri on kirkas ja kestävä. 1e jouduin pulittamaan tuotteesta.

Viimeisin ostos oli KoneHelsinki Graffiti Nails kynsilakka. Lohkeileva helmeilevä vihreä lakka kuivuu kuitenkin melko hitaasti, mutta säilyy hyvin päällyslakan kanssa. 2e oli mielestäni loistava hinta sillä Isadoralla samantyyppinen tuote maksaa n. 7,95e ja Seppälässä myytävä taas 3,95e.

Lopuksi on pakko kehua Trindin kynnenhoitotuotteita! Niitä on saatavilla Anttiloista ainakin. Trind Nail-Magic on loistava keksintö. Taikaviilalla viilataan kynnestä epätasaisuudet ja vanha päällinen pois. Tämän käsittelyn jälkeen kynnet tuntuvat todella tasaisilta. Hintaa tuotteella n. 10e. Toinen kehumisen arvoinen tuote on Trind Nail Repair Natural kynnenvahvistaja. Tuotetta laitetaan ensimmäisen kahden viikon aikana kerros per päivä poistaen edellinen kerros ennen uutta. Kahden viikon jälkeen sitä levitetään kerran viikossa ja voidaan käyttää kynsilakan alla tai pelkästään kiiltona. Aluksi kynteni sattui lohkeilemaan, mutta se on loppunut jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti