sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Arkimeikki

Arkimeikkiini kuuluu: meikkivoide, (peiteväri) puuteri, aurinkopuuteri, poskipuna, kulmakynä, (eyeliner) ja ripsiväri.

Lumene Double Stay Mineral Matt Makeup
Meikkivoiteenani toimii Lumene Double Stay Mineral Matt Makeup sävy 2 hunajamaito. Meikkivoide on sopivan täyteläinen ja peittävä. Kestää hyvin koulupäivän. Sävy on juuri sopiva vaaleaan ihooni. 

Wet'n Wild peitepaletti
Peiteväriä käytän vain tarvittaessa finneihin tai muuhun ihon epätasaisuuksiin. Peitepaletti on Wet'n Wild'n. Olen ostanut sen joskus Seppälästä. Tuote on erittäin riittoisa ja peittää hyvin. Paletista löytyy apua finneistä tummiin silmänalusiin. Paras kokeilemani peitetuote.

Maybelline New York Dream Mat Powder
Puuteria käytän päivittäin meikkivoiteen päällä. Puuteri on Maybelline New Yorkin Dream Mat Powder sävy 06 Rose Sand. Puuteri on hyvin riittoisaa ja tykkään todella paljon tuotteesta.

The Body Shop aurinkopuuteri
Aurinkopuuteria käytän talvisin, sillä olen aika kalpea ja sillä saa väriä kalpeaan naamaan. Ostin The Body Shopista aurinkopuuterin silloin kun ketju hankki kanta-asiakkaita ja sain 50% liittymisalennuksen valitsemastani tuotteesta ja käytin sen aurinkopuuteriin, hinnaksi jäin n. 7,50€. Aurinkopuuterin sävy on 01 Light Matte.

Poskipuna H&M
Poskipunaa käytän arkimeikissä, sillä se tuo mukavan vivahteen naamalle. Poskipuna on ostettu H&M:stä. Sävy on 18 Sweet Rose. Poskipuna on ollut riittoisaa, mikä on hyvä puoli eikä maksakkaan paljoa. 

Kulmakynä H&M (sori tumma kuva)
Kulmakynä on tärkeä osa meikkiäni. Kynä on H&M kulmakynä sävy Dark Brown. Tällä hetkellä käytössä olevaa kynää en ole ehtinyt käyttää kuin noin kuukauden. Kynää en ole joutunut vielä kertaakaan teroittamaan. Olen hämmästynyt kuinka hyvä kynä onkaan kyseessä, vaikka se on halpa. 
Lumene Excellength Mascara
Ripsivärinä on Lumene Excellength Mascara. Sain ensimmäisen tämän ripsivärin silloin kun niitä jaettiin. Toisen olenkin ostanut itse. Koostumus on aluksi löysää, mutta jonkin aikaa käytettyään se muuntuu sopivaksi. Harja on hyvä ja sillä saa tarpeeksi pituutta ja tuuheutta ripsiin. Minulla on harvat ripset ja on vaikea löytää sopivaa ripsiväriä. Tämän lisäksi olen todennut parhaaksi alkuperäisen Maybelline New Yorkin Colossal Volum' ja Rimmelin jonkun ripsivärin, mikä on musta tuubi ja päässä kultaisella pohjalla kruunu. En saa juuri nimeä mieleeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti