maanantai 26. joulukuuta 2011

Garnier

Sain joululahjaksi Garnierin lahjapakkauksen äidiltäni. Pakkaus sisälsi Invisimineral- deodorantin, Intensive 7 days Aloe Vera- vartalovoiteen ja Bodytonic Sugar Scrub- kuorinta-aineen.

Ensimmäiseksi testasin vartalovoidetta. Tuoksu on hyvin mieto aloeveramainen. Voide imeytyi nopeasti ja jätti ihon silkinsileäksi. Iho oli vielä silkinsileä seuraavana päivänäkin. Minulla on helposti kuivuvat kädet, mutta tämä voide on apu siihen. Aloe vera on tarkoitettu normaalille iholle, herkälle iholle löytyy pähkinä ja aprikoosi sattui olemaan muistaakseni kuivalle iholle.
Intensive 7 days Aloe Vera
Toisena testasin Invisimineral- deodoranttia. Tuotteessa on mieto tuoksu, joka muistuttaa lähemmäs edellä esitelty Intensive 7 daysia. Tuote lupaa ehkäistä valkoisia läikkiä vaatteissa ja ultrakuivaa. Hienhajua se ei täysin kyllä peitä eikä kuivuminen ole nopeintakaan. Olen ihastunut näihin mineral deodorantteihin. Niissä on parempi suoja kuin normaaleissa ja tuoksut ovat miedompia. Valkoisiakaan läikkiä ei ole tullut tällä deodorantilla eikä peruskäytössä ole paha tuote. Hikijumpassa en ole testannut.
Oikealla: Invisimineral deodorantti
Viimoisena oli Bodytonic Sugar Scrub. Tuoksu on sitrusmainen, muttei kuitenkaan liian voimakas eikä pahalle haiseva. Rakenne on rakeinen, kuten useimmat kuorinta-aineet ovat. Keltainen, hyväntuoksuinen mömmö oli mukava levittää iholle eikä sattunut rakeet ollenkaan. Iho jäi sileäksi ja pehmeäksi. Ehdottomasti käyttämisen arvoisiat ovat olleet nämä lahjapakkauksesta tulleet tuotteet.

Bodytonic Sugar Scrub

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti