tiistai 27. joulukuuta 2011

Aleee, aleee, aleee

Kaupoissa alkoi alennusmyynnit tänää ja minäpä tietenkin rynnistin katselemaan mitä löytyypi kauppojen hyllyiltä. Mukaani tarttui alennustuotteita ja myöskin normaalihintaisia tuotteita. Postaan kun saan kokeiltua niitä.

H&M:stä ostin mustan normitopin hintaan 4,95€. Kaksipäinen Smokey eye luomivärisivellin ja meikkikynäteroitin 0,95€. Olen tykästynyt aivan H&M:n siveltimiin, luomiväreihin ja kulmakynään. Tällä hetkellä omistan duoluomivärin, 10 luomivärin paletti, meikkivoide&puuteri sivellin ja poskipunan H&M:stä.

Anttilasta löysin normaalihintaisena Lumenen kulmakynän sävy 2 Harmaanruskea, hintaa n. 5€. Dependin mustan kestovärin kulmille ja ripsille. Jännittää kokeilla, sillä tämä on vasta toinen kestoväri minkä omistan. Edellistä on vielä jäljellä, joten tähän kokeiluun voi mennä vielä jonkin aikaa. Tällä hetkellä käytän Refectosilin mustaa väriä, saatavilla Sokoksista, Citymarketeista ja Anttiloista, hintaa n. 13€. Sokoksista tuota Refectosilia saa myös yksittäisinä tuubeina kun taas muualla ne ovat pakkauksessa. Ainiin, Depend väri maksoi 10,90€.
Refectocil kulma&ripsiväri
Depend kulma&ripsiväri
Anttilan alelaatikosta kasasin huulivoiteita, kynsilakkaa, meikinpoistolappuja ja deodorantti. Hydracolorin Sun&Snow huulivoide hintaan 2€ ja Volume sävyä en muista hintaan 1€. Nivea Visagen Aqua Sensation meikinpoistolappuja 1€/purkki. Kotona tulin ajatelleeksi, että olisin voinut ostaa toisenkin niitä, mutta minkäs teet. 1.50€:n hintaan löysin vielä Nivean Calm&Care suihkutettavan deodorantin. Sitä oikeaa deodoranttia en ole vieläkään löytänyt, mutta kokeillaanpa tuota kun sattui mukaan. Ostin myös Trindin kolme punasävyistä kynsilakkaa 2€/puteli.
Hydracolor Snow&Sun
Nivea Aqua Sensation Eye Make Up Remover

Nivea Calm&Care deodorantti
The Body Shopista ostin 3,50€ hintaan kausituotteen Spiced Pumpkin Suihkugeelin, sillä minulla sattui olemaan yllätyslahjakuponki, joka olisi vanhentunut pian. Sain yllätyslahjakupongilla pienen Mansikka suihkugeelin. Kumpakin tuoksuu hyvälle ja odotan innolla testausta.
The Body Shop Spiced Pumpkin  suihkugeeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti