sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Helmikuun loppuneet

Helmikuun saldo ol kosmetiikan osalta surkea. Vain deodorantti loppui. Myös vanulaput, joita on pakko hehkuttaa. No onneksi maaliskuun saldo alkaa näyttää paremmalta sillä loppumassa on meikkivoide, vartalokuorinta ja shamppoo. Myös Body Shopin minisuihkugeeli lähti käyttöön, sekin saattaa loppua tän kuun aikana. Mutta nyt takaisin asiaan.

Sain kulutetuksi joululahjaksi saamani Garnierin deodorantin. Purkissa ensimmäisenä pisti silmään teksti 48hr Dry Protection. Jotenkin arvelin ettei kyseinen teksti pitänyt paikkaansa, saatoin lisäillä päivän aikana sitä lisää kun kainalot oli märät. Hajua se ei kuitenkaan läpi päästänyt. Lueskelin, ettei deodorantti sisällä ollenkaan etanolia, en tiedä onko se hyvä juttu vai ei. Kuitenkin edessä oleva teksti hämäsi minut luulemaan, ettei siinä ole ollenkaan alkoholia. Ja valkoisia länttejä ei tullut mustiin vaatteisiin, en tiedä tuleeko valkoisiin vaatteisiin keltaisia jälkiä sillä en käyttänyt ollenkaan valkoisia vaatteita.
Garnier Invisimineral
Ja nyt todella yllättävään tuotteeseen, nimittäin k-ryhmän kaupoissa myytävän Euro shopperin vanulappuihin. Ne olivat suuri yllätys minulle, joka epäilee Pirkan, Rainbow'n ja Euro shopperin kosmetiikkatuotteita. Vanulaput olivat pehmeitä, sopivan kokoisia ja hintaansa nähden paljon lappuja, hintaa ostaessa oli 1,25€ ja paketissa lappuja 120 kpl. Uudelleen voisin ostaakkin niitä.
Euro shopper vanulaput (tyhjä pussi vain jälellä :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti