tiistai 20. maaliskuuta 2012

Jee, paketti Yves Rocherilta

Elikkäs sain juuri eileen tilaukseni Yves Rocherilta. Tilasin viikko sitten lauantaina ja paketti saapui tänä maanantaina. Tilasin vain suihkugeelejä ja shamppoita, myöskin käsienpesuneste mahtui pakettiin. Kaupan päälle sain 3 minikokoista tuotetta.

Paketista löytyi:
YR Fruit Noel Taikakukka käsienpesuaine
Limited Edition Taikakukka käsienpesuaine hintaan 1,9€. Vaikuttaa lupaavalle, ostan yleensä ruokakaupasta nämä aineet mutta nyt päätin tilata tuolta kun halpaakin oli.


Yves Rocher Italian Mandariini suihkugeeli
Myöskin toinen Limited Edition tuote oli saatava, halvalla myöskin sekin. Hintaa 400ml kokoisella Italian Mandariini nimeä kantava purkilla oli 2,9€.Tuotetta kuvaillaan virkistävän raikkaaksi, nimikin lupailee jo sitä.


vas. volyymia, kesk. kiiltoa, oik. puhdistava
Käytin hyödykseni 3 hygieniatuotetta 7€- tarjouksen, ja ostin 3 erilaista shamppoota. Vasemmalla on volyymia lupaava shamppoo ohuille hiuksille, biohajoava koostumus eikä sisällä parabeeneja. Keskellä on kiiltoa antava shamppoo normaaleille hiuksille. Oikealla on puhdistava shamppoo rasvoittuville hiuksille. Hiukseni ovat rasvoittuvat, mutta myös lättänät ja kiillottomat. Toivottavasti nämä shamppoot on hyviä, ennen näitä on kuitenkin käytettävä 2 pulloa aikaisemmin ostamiani tuotteita.

Nämä shamppoot ovat nyt kauneusviikolla -50% alennuksessa.




YR Jardine du Monde Espanjan Granaattiomena
suihkugeeli
Jotenkin kun näin tämän suihkugeelin, minun oli pakko tilata tämä! En ole viitsinyt avata purkkia ja haistella, mutta odotan kyllä paljon tämän tuoksulta. Hintaa tällä oli vain 1,9€.


Apricot vartalokuorinta, Vanilja suihkugeeli ja itseruskettava
kasvoille ja vartalolle
Lopuksi tilaajalahjana saamani matkakokoiset tuotteet. Vasemmalla on aprikoosi kuorinta-aine vartalolle 30ml purkki. Tuotteessa kuorivana aineena toimii aprikoosinkivijauhe. Keskellä on 50ml kokoinen purkki vaniljan tuoksuista luonnonmukaista suihkugeeliä. Oikealla on 30ml kokoinen itseruskettava voide kasvoille ja vartalolle.Olen aika epäileväinen itseruskettavia kohtaan, kun olen niin vaalea.

Yvesillä on nyt itseruskettavat -50% tarjouksessa! Ja koodilla HAPPY2012 saa vuoden loppuun asti ilmaiset postikulut ja myös yli 17€ tilauksilla.

Oma pakettini maksoi n. 13e



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti