sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Maaliskuun loppuneet

Oon aivan innolla oottanut tätä postausta, sillä minulla on loppuneita aika ennätysmäärä. Suihkupuolelta kului pitkän odottelun jälkeen kaksi tuotetta ja monta uutta putelii oottaa käyttöön. Mutta sitten tuotteisiin.
Garnier Bodytonic Sugar Scrub
Hmm. Tämä Garnier Bodytonic Sugar Scrub oli siitä varsin erikoinen, ettei minulla ole ollut aiemmin vartalokuorintaa saatika sokerikuorintaa. Sain tämän joululahjaksi ja nyt siis tämä loppui. Tuoksu oli hedelmäinen, sellainen sitrusmainen, ei mikään pahanhajuinen sillä sai piristystä suihkuun. Väri oli keltainen, jonka seasta löytyi punaisia pisteitä :D. Kuorintamössö itsessään oli karheaa, ehkä liian karheaa herkkäihoiselle, ja kutittavaa, kutian todella helposti. Tuote lupasi tasaisen, pehmeän ja virkeän ihon, itsehän en kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta tämän avulla pääsin eroon Doven päivettävän kosteusvoiteen jättämistä rajoista. Voisin harkita käyttäväni uudelleen, mitään mullistavaa siis tämähän ei ollut.
XZ Suklaa&Vanilja Shamppoo
XZ Suklaa&Vanilja shamppoossa taitaa olla parhain tuoksu XZ Kahvin tuoksuisen shamppoon kanssa. Hankin vasta ekaa kertaa tätä shamppoota ja vain tuoksun takia. Halpa tämä myöskin on, sillä maksoi n.2-3€. Myöskin riittoisa tämä on, ostin tämän ennen vuoden vaihetta ja viikko sitten tämä loppui. Muistan lukeneeni jonkun blogista tästä että tästä riitti vain neljään kertaan, siis miten on mahdollista. Lupaa ehkäisevän hilseen muodostumista, en tiedä siitä sillä en olekaan kärsinyt pahemmin hilseestä. En kokenut mitään mullistavia elämysiä tälläkään, mutta tuoksu ja hinta ovat sellaisia että voisin ostaa uudelleenkin.
Adidas for Women Action 3 Fresh
Tämä Adidaksen Action 3 oli todella pettymys. Mitään näin surkeaa suihkutettavaa dödöä en ole kokeillut. Päivän aikana sai lisäillä useaan otteeseenkin, sillä oli aivan märät kainalot, hajut kyllä tämä piti loitolla. Tämä kului muutamassa viikossa loppuun, sillä tämä ei pitänyt lähes ollenkaan. Kuten nimestäkin näkyy lupauksia oli kolme: 24h suoja, raikkaus ja kuivat kainalot. Tekstiä takaa: "Kehitetty yhteistyössä urheilijoiden kanssa, Action 3 Dry Max System: 1- 24h suoja: auttaa kontrolloimaan hikoilua jopa 24 tuntia." Tuo hikoilun kontrollointi rajoittui normaaliin 6 tunnin koulupäivään, kotiin tullessa piti laittaa lisää kun kainalot oli märät. Lupaa vähentää valkoisia jälkiä iholla ja vaatteilla. En saanut tästä jälen jälkeäkään mustaan toppiin! Tämän se piti. Raikas tuoksukin, ei pistävä eikä aine myöskään ilmaan jäänyt leijumaan sellaiseksi pilveksi kuin tuo nivea. En osta uudelleen.
Lumene Excellenght Mascara
Lumenen Excellenght ripsari oli suosikkini Maybellinen Colossalin kanssa ennen Isadoran ripsaria. Tällä Lumenen ripsarilla saa kivan pitkät ja tuuheat ripset, tämä on siis toinen jo tätä laatua oleva. Harja on minulle mieluinen, erottelee tosi hyvin. Aluksi tämä on sellaista litkua joka klimppaa ripset yhteen mutta paranee käytössä. Hintaahan tällä on sellaiset 15e. Tuoksu on mieto, Colossal haisi kyllä nokkaan pahasti. Ostan uudelleen jos on tarjouksessa ja puute ripsiväristä.
Lumene Double Sta Mineral Matt Makeup sävy 2
(käänsin tän kuvan mut ei se näköjää tääl totellu)
Tämä on suosikkimeikkivoiteeni! Lumenen Double Stay Mineral Matt Makeup on loistava kokonaisuudessaan. Sopivan vaalea sävy, mutta loppua kohti tämä tummeni, tummeneminen saattaa kyllä johtua aknelääkkeistä. Peittää hyvin ja ei ole mikään maski naamassa. Riittoisa tämä kyllä on, meikkivoiteella siveltynä riittää pitkään, syksystä asti olen käyttänyt lähes joka päivä. Soveltuu rasvaiselle ja sekaiholle. Ostan todellaki uudelleen joskus!
Rimmel Match Perfection sävy 100
Tämä on toinen suosikkimeikkivoiteeni Lumenen Double Stayn jälkeen. Tätä minulla oli vielä vähän syksyltä jälellä. Nimensä mukaisesti Match Perfection sulautuu ihon sävyyn, kuten Maybellinen Fit Me. Peittää hyvin, riittoisa ja tarvitsee vähän vain käyttää. Kaksi huonoa puolta tässä kuitenkin on, tuo tyhmä lasipurkki joka hukkaa paljon hyvää meikkivoidetta ja tästä jää rasvainen pinta naamaan, sellainen erikoinen pinta. Muuten hyvä tuote! Sain tämän joskus kaveriltani, ja tulihan tämä käytettyä. Hintaa taisi olla tällä kympin yläpuolella hiukan. Ostaisin kyllä itse uudelleen!
Farmasi Nail Polish Remover Lemon
Tämä Farmasin Nail Polish Remover on euron maksanut pullo Robinhoodista. Tämä on ensimmäinen omistamani kynsilakanpoistoaine, joten ei ole mahdollisuutta verrata muuhun. Euron kynsilakanpoistoaineeksi kyllä hyvä tämä on. Punainen tai keltainen lakka saattaa aiheuttaa oranssisuutta kynsille, se ei haittaa sillä käytän lähes jatkuvasti kynsilakkaa. Voisin kyllä harkita ostavani uudelleen.
Head&Shoulders Balsam hoitoaine
Käytin maaliskuun aikana kaksi näytepakkausta, jotka olivat Head&Sholdersin hoitoainetta kumpakin. Tykkäsin tästä kyllä paljon, vaikka en noista pestävistä hoitoaineista välitä pahemmi. Takana ei ollut kyllä yhtään suomen kielistä tekstiä. Vakuutuin todellakin tuotteesta, voisin kyllä ostaa tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti