maanantai 16. huhtikuuta 2012

Make Up Bible osa 2, poskipunat

Eli tämä Make Up Biblen ja meikkieni läpikäyminen jatkuu nyt. Toisena asiana on poskipunat. Eri poskipunat- juttu löytyy sivulta 52. Minulta löytyy 4 poskipunaa, mutta en Color Instituten poskipunia ota mukaan tähän juttuun sillä en käytä niitä ja ne ovat mielestäni surkeita. Vanhin poskipunani on H&M Blusher sävy 18 Sweet Rose, joka on ollut minulla pari vuotta enemmän ja vähemmän käytössä. Uusin poskipunani on se tuttu Max Factorin Fawless Blush. Otin kummastakin swatchit tätä varten.

Kumpakin poskipuna edustaa puuterimaista koostumusta, joka kirjan mukaan toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Puuterimainen poskipuna ei sovi henkilöille joilla on erittäin kuiva tai syviä uurteita omaava iho. Voidemaiset poskipunat on minulle aivan outo asia, en ole sellaista omistanut koskaan mutta voisin ostaa jos kohdalle osuu kiva. Voidemainen poskipuna soveltuu hyvin uurteiselle ja ikääntyneelle iholle toisin kuin puuterimainen. Voidemaisia poskipunia on Maybellinellä ainakin, sellainen Matte Moussen tapainen purkki.

Nestemäinen poskipuna on yhtä outo asia kuin voidemainen. Olen sellaisiin törmännyt eräässä blogissa, taisi olla Mashbox- merkkinen vielä. Nestemäinen on ohuempaa kuin voidemainen, ja sitä on yleensä tuubissa tai purkíssa. Puikkomallinen poskipuna on myöskin mainittu, en olekaan aiemmin tälläisestä kuullutkaan. Kuitenkin puikkomaista punaa voi lisätä päivän mittaan ja ei vaadi poskipunasiveltimiäkään.

Poskipunasävyt on esiteltynä sivulla 53. Seuraavana swatchit poskipunistani, ja mietinnät mitä sävyä edustavat.
Max Factor Fawless Perfection Blush, sävy 220 Classic Rose
(pahoittelen huonoa kuvaa)
Tämä Max Factorin puuterimainen poskipuna on mielestäni ehkä vanhan roosan sävyinen ja taipuvuutta persikkaiseen sävyyn. Vaalealle iholle täydellisen sopiva. En ole vielä saanut tällä poskipunalla övereitä aikaan, mikä on suotavaa koska olen todella vaalea ihoinen.
H&M Blusher, sävy 18 Sweet Rose
Tätä H&M poskipunaa voisi kutsua övereiden aikaansaajaksi. Tällä olen monet överit saanut aikaan, mutta oikein käytettynä loistava sävy. Sävyhän taitaa olla pinkki, joka sopii hyvin kaikille ihonsävyille sekä kestää kerrostamisen.

Seuraavilta sivuilta löytyy ohjeet kuinka käyttää poskipunaa Step By Step- ohjeet. Ja myöskin muita erilaisia poskipunauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti