lauantai 21. huhtikuuta 2012

Make Up Bible osa 3, kulmat

Kuten monissakin jutuissa on sanottu, että kulmakarvat ovat raamit silmämeikille joten tälläinenkin postaus on tehtävä. Itse en osaa nyppiä ja muotoilla kulmiani niin että olisin tyytyväinen, mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen niihin nyt. En tietenkään tajunnut ottaa kulmistani kuvaa.
Kulmaväri MSCHIC By Seppälä
Nyt työvälineisiin, jotka löytyvät kirjasta sivulta 106 alkaen. Minulta löytyy puuterimainen luomiväri joka on MSCHIC by Seppälä. Sen verran luomiväristä poiketen, kulmaväri on kiinteämpi, kovempi ja pysyvämpi. Väriä lähtee pinnasta vain vähän ja sillä on helppo saada luonnollinen lopputulos. Väriä levitetään viistopäisellä siveltimellä, jollaista en vielä omistakkaan mutta hankin ennen tämän kulmavärin käyttöönottoa.

Kulmakyniä omistan kaksi, toinen on Lumene ja toinen H&M. Käytin H&M kulmakynää silloin kun minulla oli mustat hiukset, Lumenen kulmakynää käytän nykyään. H&M kulmakynä on huonommin teroittuvampi kuin Lumene, mutta henkkamaukan kynää ei tartte teroittaa niin usein kuin tuota Lumenea. Värjään tietyin väliajoin kulmakarvat Refectosilin kestokulma&ripsivärillä, sävynä musta. Mielestäni voin hyvin värjätä kulmat mustaksi, sillä sitä ei huomaa. Ja turha pelätä ainakaan värjätä kulmia Refectosililla mustiksi, sillä ne eivät näytä mustilta.

Pinsettejä käytän tietenkin, ne eivät kuitenkaan ole niin tärkeät saada kuvatuksi, merkkiä en edes tiedä. Vahaliuskoja käytän myös kulmien muotoiluun, en tosin pienille ihoalueille tarkoitettuja, mutta leikkaan ne sopiviksi paloiksi ja käytän. Kulmageeliä en omista, tosin minulla oli joskus wet'n wildin kaksipäinen kynä, toisessa päässä se väri ja toisessa se valkoinen mikä taisi ojentaa kulmat, jompa kumpa pää siitä kynästä loppui. Hammasharjaa en kuitenkaan käytä kulmien taiteilussa, joten siitäkään ei ole kerrottavaa. 

Minulla on keskiruskeat hiukset tällä hetkellä ja kulmavärin väriksi suositellaan harmaanruskeaa, jota käytänkin. Mustilla hiuksille suositellaan mustaa väriä, jossakin oli kuitenkin sanottu että mustahiuksisillekaan ei käy mustat kulmat. Kumpaa sitten uskoa? Ei minusta ainakaan ekaa.

Kulmien muotoilu Step By Step- ohjeet löytyvät sivulta 110. Kulmakarvan muodon korjaus ohjeet löytyvät sivulta 114. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti