perjantai 13. huhtikuuta 2012

Make Up Bible osa 1, tietoa, ripsivärit

Lainasin tossa kirjastosta Mariela Sarkiman Make Up Bible. Tätä kirjaa olen bongannut monien blogista, ja päädyinkin lainaamaan sen kirjastosta. Kirjan pohjalta alan tutkiskelemaan meikkejäni, mitä ominaisuuksia löydän kirjan esittelyjen mukaan meikeistäni. Kuvia en sivuilta ala ottamaan, ja juttuja tulee sitä mukaan riippuen siitä kuinka minulla on kuvamatskua kotonani mukana.

Make Up Biblen voit lainata kirjastosta, taikka ostaa sen omaksesi esim. Book Plus'sasta hintaan 17,95€. Myöskin Suomalaisesta kirjakaupasta löytää tämän, nettihinta on 24,95€ suomalainen.com, mutta kannattaa varautua muutaman euron korkeampaan maksuun myymälässä.
Kuva: Google kuvahaku
Mutta nyt tämänkertaiseen aiheeseen eli ripsiin. Otsikon "Monenlaista ripsiväriharjaa" alta löytyy kuvia kuudesta perusharjasta ja millaisille ripsille ne sopivat ja mitä tekevät. Juttuhan löytyy sivulta 95, jos haluaa vilkaista.

The Color Workshop Mascara
Tämä The Color Workshopin ripsiväriharja on kapeneva, mutta myös hiukan kaareva. Kapenevalla harjalla luvataan luonnollista lopputulosta, ja myös auttaa pidentämään ripsiä, soveltuu erinomaisesti lyhyille ripsille. Hhhmmm, lopputulos oli todellakin luonnollinen, ainut mitä ripsiin jäi oli musta väri ja enemmällä värimäärällä olisi tullut klimppejä. 
Isadora Precision Mascara
Nyt minun lemppariväriharjaan, nimittäin kumiharjaan. Kumisella harjalla saa luonnollisen tuuhean lopputuloksen, soveltuu päivä-ja iltameikkiin, jäykille ja hennoille ripsille. Olen tykännyt tosi paljon kumisista harjoista, enkä kyllä vaihtaisi takaisin niihin pulloharjaa muistuttaviin harjoihin mielelläni. Tämä Isadoran Precisionin harja on kyllä mahtava, pidentää ja tuuheuttaa minun ripsiäni todella paljon, kuulette vielä tästä lisää. 
Kanebo 38
Tämä Kanebo 38 (nykyään Sensai) taitaa olla jo aika klassikko. Maybellinen Great Lash taitaa olla kanssa klassikko. Mutta takaisin tähän aiheeseen. Tässä on mini harja, jolla luvataan tarkkaa lopputulosta, täydellinen alaripsille ja lyhyille ripsille. Kanebo 38 saa ripsiin pituutta ja erottelee todella hyvin, tuuheutta ei saa aikaan. Todellakin tällä saa aikaan tarkan lopputuloksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti