perjantai 1. maaliskuuta 2013

Helmikuun loppuneet

Yves Rocherin Radiance- kiiltoa antava shamppoo normaaleille hiuksille loppui helmikuun aikana. Shamppoon luvataan antavan kiiltoa ja kaunista hehkua hiuksille. Parabeeniton. Sisältää kehäkukkaa. Tuoksu on kyllä todella yrttinen, ei mikään kukkainen ja raikas, vaan vahvan yrttinen. Shamppoo ei vaahtoa hyvin, joten ei ole helppo levittää tasaisesti ja shamppoota kuluu tämän takia enemmänkin. Kiiltoa en kyllä huomaa, pesee kyllä hiukset karheiksi, joten puhdistaa hyvin. Klikkasin tämän joskus vuosi sitten YR:n alennuksista, joten en normaalihintaisena olisi ostanut. Mielestäni ei ollut kovin hyvä shamppoo, ei tule uudestaan luokseni.
L'orealin Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer- meikinpohjustusvoide loppui myös, oikeastaan sen jämät. Tykkäsin tästä, sillä tämä peittää suurentuneet ihohuokoset, jotka paistavat lähes kilometrin päähän. Tästä postasinkin muutama päivä sitten. Hyvä tuote, mutta ei niin välttämätön, käytän kuitenkin toisen purkin mielelläni loppuun.
Tämä Flormarin Graffiti Nails- graffitilakka ei oikeastaan loppunut vaan oli kuivahtanut. Tätä G10 sävyä en kerennyt käyttää montaa kertaa, sillä tämä sävyhän ei näkynyt yhtään kynnellä! Lakka toimi hyvin muuten kun sitä käytti. Olin muuten tyytyväinen laatuun, mutta sävy ei ollut oikea. En osta uudelleen.
Lempparini Schwarzkopfin Glissin Daily Oil Elixir- hiusöljy loppui :(. Surunaama, koska hiukseni eivät ole enää ole niin hyvin voimat kuin silloin kun käytin tätä. On yksi parhaimmista koskaan omistamistani hiustuotteista Moisture Kickin ohella. Riittoisaa oli, sillä kesti minun ja siskoni käytössä puolisen vuotta suunnilleen. Jään todella kaipaamaan tätä tuotetta, mutta kokeilunhalun takia ostan jonkun muun tuotteen. Kyllä ostan uudelleen, jos en parempaa löydä.
Yksi hajuvesikin loppu, ensimmäistä kertaa blogihistoriassani. Nyyh, Yves Rocherin Flowerparty EDT loppui. Tuoksui kukkaisen raikkaalle, vaikea kuvailla sillä en tunne kamalasti tuoksuja ja en erota niitä toisistaan. Ostin tämän joskus muutamalla eurolla kirpparilta ja tässä oli puolet jäljellä. En oikein osaa kertoa mitään, sillä tuoksut eivät ole erikoisalaani. Rakastan kuitenkin kukkaisia, raikkaita, makeita ja sitruksisia tuoksuja. Jään tätäkin kaipaamaan, ja ostan jos löydän jostain kohtuuhintaan.
Viimeinen loppunut oli myös kuivahtanut kynsilakka. Mavalan Nail Color Cream päätti tiensä kuivumalla, harmi sillä tätä 49 White sävyä en kerennyt käyttää montaa kertaa. Ehkä vierastan valkoista lakkaa koko kynnellä, harmi kun en manikyyriä tehnyt. En osta Mavaloita tai muitakaan kynsilakkoja normaalihintaisena, vaikka niiden laatu ja hinta ovat kohdallaan, Mavaloita tulen kyllä ostamaan lisää.
Myös täydensin parilla tuotteella varastoani. L'orealin Récital Préférence- hiusvärillä. Kosmetiikka Shopissa oli erä hiustuotteita -25%, joten oli pakko käydä katsomassa valikoimaa ja tämä hiusväri oli alennuksessa juuri sopivasti. Sävy on 1 Napoli, eli musta. Vaikka olenkin pettynyt edelliseen käyttämään L'orealin hiusväriin, otin kuitenkin tämän kokeiluun, mutta vasta sitten kun Live on käytetty. Hintaa oli alennuksen kanssa 7.35€, normaalisti 9.80€.
L'oreal Récital Préférence, 1 Napoli, 7.35€ Kosmetiikka Shop (9.80€)
Kirpparilta löysin Inglotin ripsitupsuja hintaan 3.50€. En olekaan omistanut yhtään tuotetta Inglotilta, kerta se on ensimmäinenkin. Innolla kokeilemaan, tästä ei ollut otettu käyttöön yhtään ripsitupsua.
Inglot ripsitupsut, 3.50€ kirppari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti