tiistai 26. maaliskuuta 2013

Arvostelussa: Herbina Sensitive Rauhoittava Kasvovesi

Pikkutauolta taas on palattu, sillä olen ollut liian kiireinen kirjoittamaan blogia, onneksi kiireet ovat kuitenkin alkaneet hellittämään.

Lisää tuotearvosteluja tulee nyt, nimittäin äskettäin ostamastani Herbinan kasvovedestä. Tämä on ensimmäinen kasvovesi, minkä omistan. Olen nyt huomannut kasvoveden tärkeyden ihonpuhdistuksessa, nimittäin vanulaput ovat aika likaisia tämän käytön jälkeen. Kasvovettä käytetään kuin kynsilakanpoistoainetta, eli kaadetaan vanulapulle ja sillä pyyhitään kasvoja ja halutessa kaulaa. Aluksi Rauhoittava Kasvovesi kirveli hiukan kasvoja, sillä finnit eivät oikein tykänneet tästä. Vanulappu oli todella likainen, en ole tajunnutkaan kuinka paljon jää meikinjämiä ja muuta puhdistusgeelin jälkeenkin.

Käytän kasvovettä iltaisin puhdistusgeelin jälkeen ennen silmänympärysgeeliä ja kasvovoidetta. Aamuisin vain pyyhkäisen kasvot kasvovedellä. Mielestäni kasvovettä kuluu turhaan, sillä se uppoaa vain vanulappuun. Kasvoveden riittävyyttä lisäisi suihkepullo! Olenkin joissain blogeissa nähnyt sellaisia suihkepullokasvovesiä, mutta ne taisivatkin olla hintaluokaltaan äärettömän kalliita, ainakin minulle.

Mutta Herbinan kasvovesi on oikein hyvä valinta herkkäihoiselle tai tuoksua kammoavalle. Aluksi tämä tuoksui mielestäni persikalle, en ymmärrä miten olen haistanut tämän persikkana. Tuoksu on makea, ehkä vähän teemäinenkin, sillä tässä on valkoista teetä. Tuoksu ei leviä kilometrien päähän ja häviää kyllä nopeasti. Aluksi saattaa kirvellä hiukan ihoa, mutta kirvelyä ei pitäisi jatkua kauaa. Pientä miinusta kylläkin tämä saa, nimittäin tämä 100ml matkakokoinen pakkaus ei ole mikään riittoisin eikä halvinkaan. Kuitenkin tämä on hyvä kasvovesi, ei ole mitään moitittavaa pakkauskoon lisäksi. Kannattaa kokeilla Herbinaa!

2 kommenttia:

  1. Itselläkin on joskus ollut tätä, jonkun alennuksen houkuttelemana ostin. Huomasin saman asin kuin sinä, eli tuon kirvelyn iholla! Aika erikoinen ominaisuus mielestäni "rauhoittavalle" kasvovedelle, joten puolen purkin jälkeen luovutin (kosmetiikan suhteen ei niin nirsolle) pikkusiskolleni :D

    Joskus kauan sitten Nivea Young-sarjan kasvovesi oli suihkepullossa, mutta nykyään sekin on normaalissa pullossa, eikä mieleeni kyllä tule yhtään muuta suihkepullossa olevaa yksilöä... Itse olen välillä levittänyt kasvoveden ihan käsien kautta kasvoille, jolloin sitä ei imeydy vanuun. Mutta jos kasvovettä haluaa käyttää puhdistamiseen, luulisin että vanu on paras tapa, koska eikö ne "liat" muuten jää iholle vaan pyörimään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kirvelevyys olikin hiukan outo juttu, ei kuulu mielestäni rauhoittavan kasvoveden ominaisuuksiin.

      Muistankin jossain nähneen juuri tuon Nivean kasvoveden. Vanu on varmaankin paras tapa, sillä taitaa olla puhtaampikin myös kuin sormet ja liat lähtee veks.

      Poista