torstai 14. maaliskuuta 2013

Hiusvärit Britanniassa

Innostuinkin eräästä asiasta, nimittäin miltä nuo tutut kosmetiikkatuotteet näyttävät ulkomailla. Nappasinkin muutamia kuvia yhdestä brittiläisestä verkkokaupasta. Minusta on hassua, että tuote on sama, mutta nimi tai pakkaus on erilainen. Ensimmäisessä kosmetiikka Britanniassa- postauksessa käsitelläänkin hiusvärejä. Kaksi hiusväriä on tuttuja kyllä suomalaisille, mutta sitten on yksi extra, jota Suomesta ei todennäköisesti saa.

Garnier Luonnolliset Sävyt ovat Belle Coloreja! Mikään muu ei ole muuttunut kuin nimi, mutta miksi meille myydään luonnollisia sävyjä, eikö belle color sovi sitten meille?
Schwarzkopfin Poly Color on säilyttänyt nimensä. Pakkaus on kyllä paljon kivempi kuin Suomessa, vai kuinka moni tykkää siitä tylsästä vaaleanpunaisesta pakkauksesta, joka on ollut lähemmäs kymmenen vuotta käytössä.
Ja se extra, jota en ole Suomessa nähnyt tai en osaa yhdistää mihinkään. Schwarzkopfin Vital Colors- hiusvärit! Miksi on näin houkutteleva väri? Enemmän kyllä tuo pakkaus on houkutteleva, joten haluaisin kokeilla tätä mustana jo pelkän pakkauksen takia.
Livet ja L'orealit ovatkin samannimisiä ja samanlaisissa pakkauksissa kuin Suomessa, sävyjä on vain enemmän ja sellaisia mitä täällä ei näe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti