torstai 4. huhtikuuta 2013

Apteekkireissun näytesaalis

Käväisin tänään kahdessa apteekissa katselemassa Vichyn tuotteita. Ja voi kuinka hyvää palvelua sainkaan! Avuliaita ihmisiä, jotka tietävät ihon hoidosta ja ovat valmiita auttamaan, eikä pidä unohtaa sitä ystävällisyyttä. Työtänsähän he tekevät, mutta ei kaikkialta saa noin hyvää palvelua! Kiitos tästä palvelusta Avainapteekeille!

Vichyn näytepurkki oli kyllä paras minkä sain, saan nimittäin testata tuotteita ennen ostoa. Tarkennettakoon tätä extempore apteekkireissua. Sain Vichyn rauhansopimuksen ihoni kanssa ja sain syntymäpäivänäni 5 euron etusetelin yhteen Vichy tuotteeseen. Rauhansopimuksen voit tehdä tästä. No, en tarvitse oikeastaan mitään uutta, joten katselinkin uutta putsaria itselleni ja en oikein osannut päättää mitä tarvitsen, joten sain Normaderm- tuotteista näytepurkin joka sisältää puhdistusgeelin, kasvoveden ja voiteen.
Sitten sain näytevihkosen Vichyn Aqualia Thermal- ja Normaderm- sarjasta. Sisältää vain kosteusvoidenäytteitä. Sitten La Roche-Posayn kosteusvoidenäytteitä, ei ole siis Vichya. Ja kaksi näytettä uudesta Vichy Normadermin täsmähoidosta.
Sen verran voisin mainita hinnoista ja muusta. La Roche-Posayn puhdistusgeeliä on kehuttu todella paljon apteekin työntekijän mukaan, vaikka Vichykin on hyvä. Hintaeroa on sen verran että kun La Roche-Posay kustantaa sen 12-13 euroa niin Vichy maksaa noin 18 euroa. Mutta alanpas testailla näitä, joten postausta on tulossa myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Vichy on aina kiinnostanut mua, odottelen innolla postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, nyt minulla on siis hyvä syy postata siitä :D

      Poista