keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Valkoinen tee

Sori tauosta, mutta pääsiäisenä ei paljon tietokoneella istuttu. Kerkesin jo kahdesti kokeilla BareMineralsin pohjaa ja voin sanoa että olen aika lailla myyty! On nimittäin jo peittoisa ja hyvä mineraalimeikkivoide. Lähiaikoina tulossa postausta BareMineralsin pohjasta.

Kuitenkin Prisman -50%- alennuslapulla olleita tuotteita tuli bongattua. Freemanin Bare Hands Hand & Cuticle- käsienkuorinta oli niin houkutteleva tuote merkiltään, pakkaukseltaan sekä hinnalta. Tuoksunahan on basilika ja mandariini. Hintaa jäi tuotteelle 1.85€.
Myös Herbinan Sensitive Hellävarainen Silmänympärysvoide oli pakko ostaa. Tai no pakko ja pakko, on minulla vielä jäljellä sitä Oriflamea, mutta en voinut jättää tätä hyllyyn alennustarran kanssa. Meinasin joskus ostaa tämän jostain Anttilan alennuksesta, mutta jonkun ihmeen takia jätin sen sinne luullessani että silmänympärysvoiteet ovat viiskymppisten juttuja. Nyt kuitenkin sain tämän käsiini halvemmalla 3.50€ hinnalla, joten olen tyytyväinen. Tätä Herbinan Sensitive- sarjaa löytyy minulta kasvovetenä, joten ei ole ihan tuntematon merkki ja sarja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti