torstai 11. huhtikuuta 2013

Viisi loppunutta

Huomasittehan oikealla palkissa kyselyn, vastaattehan kyselyyn :)

Loppuneita tuotteita taas, tässä on noin puoleltatoista kuukaudelta loppuneet/pilalle menneet. Freemanin Moisturing Kiwi&Yogurt Cleanser- kosteuttava puhdistusaine koki loppunsa. Puhdistusaine lupaa poistavan epäpuhtaudet kasvoilta säilyttäen iholla sen tarvitsemat luonnolliset öljyt. Puhdistavan kasvot ja pienentävän laajentuneita ihohuokosia kuivattamatta ihoa. Jättävän kasvoille puhtaan, kosteutetun tunteen.

Tuote tuoksuu aivan törkeän hyvälle, sellainen makean raikas kiwinen tuoksu. Puhdistusaine on todella juoksevaa, ehkä liiankin juoksevaa, vaaleanvihreää ainetta. Täytyy moittia kylläkin siitä, että tuotetta saattaa lurahtaa jos pitää korkki auki alespäin, ja muutenkin tavaraa on vaikea annostella aineen juoksevuuden takia oikea määrä. Poistaa vedenkestämättömän meikin ilman hinkkaamista, eikä kuivata ihoa. Ensimmänen putsari, jonka jälkeen ei olisi pakko laittaa kosteusvoidetta. Aivan huippu putsari, suosittelen ehdottomasti!
Vaikkakin joskus haukuin ensimmäisen Adidaksen deodoranttini, niin annoin Adidaksen dödöille vielä mahdollisuuden. Nyt on loppunut toinen Adidaksen deoni, joka on Adidas Skin Respect Action 3 roll on. En tiedä oliko edellisessä vikana vain se suihkutettavuus vai huono tuote kyseessä, sillä tämä oli huomattavasti parempi. Kuitenkin tämä lupaa nopeaa kuivuvuutta, minivoivan valkoisia jälkiä iholla ja vaatteissa sekä 24 tunnin pitävyyttä. Ei sisällä alkoholia, parabeeneja eikä väriaineita.

3 action oli mielestäni kyllä vähän hiukan hidas kuivumaan, mutta valkoisia jälkiä ei oikein näkynyt mustissa vaatteissa. Deodorantissa on mieto tuoksu, tai ehkäpä pieni kemiallinen haju. Kunnon liikuntatuntia ei pitänyt, mutta ei olisi pitänyt moni muukaan. Eikä 24 tunnin kuivuuskaan ole mitään muuta kuin mainoslausetta. Tämän kanssa ei ollut mitään suuria ongelmia, paitsi että on aika mitäänsanomaton tuote. Kokeilunhaluni sanoo ei tälle, mutta suosittelen kyllä kokeilemaan.
Erisanin Hoitava käsivoidekin loppui eilen. Hoitava käsivoide lupaa hoitavan ja suojaavan tehokkaasti. Erinomainen myös kynsinauhoille. Keramidien vahvistavan ihon omaa kosteussuojaa. Imeytyvän nopeasti - tiivistekoostumus - erityisen riittoisaa. Raaka-aineiden olevan tutkittuja ja turvallisia. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Hoitava käsivoide oli todellakin riittoisaa. Herneen kokoinen nokare riitti hyvin käsille ja kosteutti kuivan karheat kädet sileiksi. Hieman jätti kyllä kädet tahmean oloisiksi vähäksi aikaa, mutta sekin katosi jonkin ajan kuluttua. Korkkikin kerkesi hajota jo saranoistaan, onneksi loppupuolella vasta. Tuoksu on hyvin apteekkituotteiden luokkaa, eli ainesosat vain haisevat. Uudelleen en osta sillä on niin riittoisaa ja haluan kokeilla muita, suosittelen kuitenkin ostamaan!
Cliniquen High Lenghts- ripsari alkoi jo menettämään tehojaan. Vaikka tuubissa onkin 5ml, on tämä ollut todella riittoisaa. Harmi kun en saanut teille ikuistettua tämän alkuaikoina loihtimia räpsyjä. Aluksi massa oli vetisempää, ei niin vetistä kuin Lumenet, joten sillä sai aivan mahtavan tuuhean paakuttomat ja pitkät ripset. Äkkiä tuo superräpsyttimien tekevyys katosi ja oli samaa kategoriaa kuin muutkin ripsarit. Positiivisena asiana olikin, että pysyi hyvin koko päivän eikä varissut ja lähti vedellä helposti pois. Harja onkin tässä erittäin jännä. Se on kuin kuunsirppi, jonka sisäpinnalla on piikit. Harja on itseasiassa nerokas, se on erottelevampi kuin muut normaalit kumiharjat. Kuitenkin vain yksi kallis ripsari halpojen ominaisuuksilla. Jos et hinnasta välitä, niin osta. Mutta minulle turhan kallis.
Ja yksi pilalle mennyt tuote mahtuu mukaan. Joskus vuonna nakki ostettu Seppälästä Simple Pleasuren Watermelon Kiwi- vartalotuoksu on kerännyt nesteeseensä jotain epämääräistä valkoista, joten roskis kutsuu. Tuoksu oli kevyt hedelmäinen, joka hävisi nopeasti. Ei tästä muuta, koska tätä ei myydä enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti