torstai 25. huhtikuuta 2013

Muutamat

Edellisestä postauksesta onkin jo viikko... Nyt kuitenkin lähiaikojen ostoksia päivitellään. Tigerista löytyi meikkauspanta eurolla. Tämä on tarpeellinen myös kasvoja pestessä.
Meikkauspanta, 1€ Tiger
Prisman -50%- alennuksella oli myös Lumenen Arctic Aqua Sävyttävä Kosteusemulsio SK 15 oli 5 euron pintaan, normaalisti jotain 10 euroa. Tämä on sellainen meikkivoiteen korvike kesäksi, sävy 1 taitaa olla sopiva sävy hiukan ruskettuneelle iholleni hyvä.
Lumene Arctic Aqua Sävyttävä Kosteusemulsio SK 15,
n.5e Prisma (n.10e)
Robinhoodin heräteostos olikin huulipuna, ja vieläpä erittäin tummanpunainen. No heräteostos olikin Rimmelin Moisture Renew- huulipuna sävyssä 400 Berry Queen. Huulipunalla oli hintaa euron verran.
Rimmel Moisture Renew, sävy 400 Berry Queen, 1€ Robinhood
Kirpparilta löysin eurolla Maybelline Eyestudio Color Cosmos- luomiväri sävyssä 20 Magic Mauve.
Maybelline Eyestudio Color Cosmos, sävy 20 Magic Mauve, 1€ kirppari
Tänään Prisman Asiakasomistaja- päiviltä -15%-alennuksella ostin (äiti siis osti) TRESemmen Keratin Smooth- hiusöljyn. Normaalisti hintaa tällä on 6.90€, nyt tämä irtosi 5.91 eurolla. Kokeilin kerran jo ja hyvälle vaikutti. Samalla ostettiin siskolle uusi pullo Glissin hiusöljyä.
TRESemme Keratin Smooth, 5.91€ Prisma (6.90€)
Robinhoodissa oli taas yksi hiusväritarjous eli 10 eurolla sai 3 kappaletta Liven Shake It Up- värejä. Sävyiksi valkkautui 100 Black Velvet Crush, 488 Cranberry Kick ja 589 Red Berry Passion.
Live Shake It Up, 10€/3kpl Robinhood (á 8€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti