lauantai 27. huhtikuuta 2013

Arvostelussa: Vichy Normaderm

Olen kokeillut jo vähän aikaa saamaani Vichyn näytepakettia. Tämän olen saanut ihan apteekista eikä blogin kautta saatu. Olen järjestänyt tähän postaukseen tuotteet parhausjärjestyksessä, vaikka ei ole kyllä oikeastaan yhtään pettymystä. Lopuksi on vielä muutamia havaintoja tuotteista.

Parhain Normaderm kolmikosta on mielestäni kosteusvoide. Kosteusvoide oli kosteuttava, mutta iho ei jäänyt kovin kiiltäväksi eikä tahmeaksi, enemmän tämä on mattapinnan tekevä kosteusvoide. Kosteusvoide loppui valitettavasti ensimmäisenä, eikä näyte kestänyt montaa käyttökertaa eli voisi päätellä voiteen kuluvan nopeasti. Sopii myös meikin alle hyvin. Valitettavasti kuitenkin kosteusvoide sisältää denaturoitua alkoholia, mutta ei kyllä oikein huomaa sitä olevan tuotteessa.
Kosteusvoiteen jälkeen seuraavaksi paras tuote oli puhdistusgeeli. Geeli pesee hyvin meikkipohjan ja sillä uskaltaa pestä myös silmämeikit pois, ei kuitenkaan putsaa kuin vedenkestämättömän meikin. Tämä ei kuivata ihoa liian kuivaksi, mutta puhdistaa hyvin. Puhdistusgeeli ei sisällä denaturoitua alkoholia, joten on siltä osin hellävaraisempi kuin sarjan muut tuotteet.
Joukon hännäksi jäi kasvovesi. Tämä saa vedet vuotamaan silmistä, sillä haju on liian voimakas ja kirvelee kasvoilla denaturoidun alkoholin takia. Kuitenkin kasvovesi putsaa kaiken lopun, mihin puhdistusgeeli ei riitä. Kuitenkin voi tähän tottuu, mutta jos et siedä voimakkaita hajuja niin jätä suosiolla ostamatta.
Käyttäessäni kolmikkoa huomasin, että ihohuokoset pienentyivät, muuta parannusta en huomannut ihossa oikein. Kaikilla tuotteilla on hennon vihreä sävy. Nämä tuotteet maksavat alle 20 euron kappaleelta tietääkseni ja niitä on saatavissa apteekeista. Voisin kyllä harkita ostavani sarjan kosteusvoiteen, puhdistusgeelikin on kyllä hyvä vaihtoehto. Hyvä tuotesarja epäpuhtaalle iholle, ei valittamista ole oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti