maanantai 4. kesäkuuta 2012

Apteekkikamaa

Kuten otsikostakin huomaa, oon hurahtanut hiukan apteekin kosmetiikkaan. Äitini voitti jostakin apteekin arvonnasta Decubal Ecological käsivoiteen, joka on eko-serfioitu käsivoide. En kyllä pahemmin välitä noista ekojutuista, sillä ne ovat kalliimpia tunnetusti. Käsivoidehan lähti minun käyttööni ja syrjäytti Lumenen käsirasvan. Decubal käsirasvahan sisältää ekologisesti tuotettua auringonkukkaöljyä ja seljankukkaa. Tämä syrjäytti Lumenen, koska imeytyy nopeammin ja jättää kädet jotenkin paremman tuntuisiksi toisin kuin Lumene.
Decubal Ecological Hand Cream, apteekit
Toinen apteekkituotteista, johon olen ihastunut on Orionin Humektan kosteusvoide. Tämä voide sopii hyvin akneihollekin. Humektania käytän yleensä Lorealin Perfect Cleanin jälkeen, mutta Humektanin huono puoli on se että naama jää kiiltämään hiukan käytön jälkeen.
Orion Humektan, apteekit
Huomasin myös kaapissa jotakin uutta, joka oli Nivean Aqua Sensation Cleansing Gel- putsari. Sain jonkin deja vun tästä tuotteen nimestä, mutta muistinkin että omistin joskus kyseisen Aqua Sensation- sarjan meikinpoistolaput joita rakastin tosi paljon. Toivottavasti tämäkin on yhtä kehuttava kuin ne meikinpoistolaput. Minua houkuttaa tosi paljon tämän sarjan silmänympärysvoide, sillä tarvitsisin sellaisen mutta ostan jonkunlaisen voiteen jostain poistomyynnistä tai alennuksista.
Nivea Aqua Sensation Cleansing Gel, Anttila
Eräs muutos blogissani on että en tee enää postauksia "....kuun loppuneet" vaan postailen loppuneista tuotteista silloin kun ne loppuvat, ettei tule sellaisia postauksia jolloin yhdessä postauksessa on miljoona loppunutta tuotetta tai seuraavassa ei olekaan yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti