perjantai 29. kesäkuuta 2012

Havaijin tropiikki

Jotkut voivat otsikon perusteella jo arvailla minkä merkin tuotteen olen ostanut. Olen hiukan tylsä nyt kun esittelen vain ostojani, mutta paremmalla ajalla ja keksinnällä saisi aikaan jotain muuta tänne. Mutta nytpäs tulee ostoja, huomennakin saattaa tulla ostoja kun menen paremmille apajille.

Seppälästä lähti mukaan Hawaiian Tropicin Sunkised Mango Papaya- huulikiilto. Sisältää suojakertoimen 25. Kosteuttava ja läpinäkyvä. Tuoksuu ja maistuu jännälle. Hintaa oli 1.80€, aiemmin alennuksessa 3€. Myös lähti siskolle vadelman&omenan tuoksuiset shamppoo ja hoitoaine, 50 senttiä kappale. Matkakokoisia tuotteita. Ja siskolle vielä eurolla löytyi I love... Strawberry&Milkshake- sarjan huulirasva.
Hawaiian Tropic Sunkissed- huulikiilto
1.80€ Seppälä
I Love.. Strawberry&Milkshake- huulirasva 1€ Seppälä
Sokokselta löyty Rainbow'n vanulappuja eurolla. Pakkauksessa 80 lappua.

Kirpparilta löysin Gina Tricotin mustat Silvia farkut. Hintaa näillä oli 1.50€, todella halvat oli. Mustia farkkuja kaapistani löytyi entuudestaan vain yhdet, jotka ovat hiukan isot ja eivät oikein istu. Nämä istuvat täydellisesti!

Ainiin. Ostin Anttilasta vielä Fresh'n Soft Classic- meikinpoistoliinoja. Maksoivat 2 euroa kaksi pakettia. Yksittäin olisivat olleet 1.25€ kipale. Syksyä joutuvat odottamaan nämäkin.
Fresh'n Soft Classic- meikinpoistoliinat 2€/2kpl Anttila (1.25€/kpl)

2 kommenttia:

  1. Ois kiva jos laittaisit kuvia enemmän! :) Muuten oikein kivoja nää sun postauksesi.

    VastaaPoista