maanantai 11. kesäkuuta 2012

Unohdetut

Tämän postauksen aihe näkyykin jo otsikosta. Huomasin jotain juttuja mitä en ollut muistanutkaan kuvata tänne tai kertoa niistä. Sain juuri idean myöhempään postaukseen, jossa on yhdistettynä kaikki kosmetiikkajutut molemmista kodeista, se määrä saattaa huimata päätäni mutta kai se on vähän katottava mitä on kertynyt nurkkiin. Kiitän jo niitä, jotka ovat huomanneet oikeassa laidassa olevan kyselyn ja toivon myös saavani lisää vastauksia, sillä haluan tietää mielipiteenne kumman otan käyttöön, kyselyhän loppuu heinäkuun alussa, joten on hyvää aikaa vastata siihen!

Mutta nyt takaisin asiaan. Esittelin vähän aikaa sitten teille ModelsOwnin jauheluomivärit, mutta huomasinkin tässä muutama päivä sitten, että niitä onkin kuusi. Joten kuudes esittäytyy täällä. Kadonnut lammas on sävyltään violetti Metallic Lavender. Hileinen liila. Levittyvyys ja koostumus on samaa luokkaa kuin muillakin omistamallani saman sarjan luomiväreillä.
ModelsOwn Metallic Lavender
Swatchina, ilman pohjustusta, kuva kyllä hiukan vääristää, on oikeasti
näkyvämpi
Myös vaateostoksiani oli jäänyt kuvaamatta. Tämä H&M pitkähihainen on ostettu kirpparille, olen maininnut tämän jossakin postauksessa, hintaa en satu muistamaan kylläkään mutta löytyy jostakin postauksesta.
Raitapaita H&M, kirppari
Ja puolestaan todellisen löytöni olin unohtanut kuvata, joka on Vilan puolipitkähihainen tunika, joka maksoi kirpparilla vain 20 senttiä. En voinut uskoa tuota hintaa todeksi, ja päätin että minun on pakko saada se.
Tunika Vila, kirppari 0,2€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti