keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Loppunutta ja uutta

Tiensä päähän tuli jälleen kaksi tuotetta. Toinen täysi floppi ja toinen ihan keskiverto tuote. Käväisin syksyllä Robinhoodista etsimässä kuivashamppoota. Ainut kuivashamppoo mikä sieltä löytyi oli Klippoteketin. Ostin sen ja hintaa taisi olla jonku 5€. Tämä oli ensimmäinen kuivashamppoo, minkä olen ostanut. Tuotehan lupaa poistaa rasvaisuuden, raikastaa hiukset ja tuuheuttaa. Kyllähän tämä tuuheuttaa, mutta en tiedä rasvan poistosta. Hiukset jää jotenkin oudon tuntuiseksi, lisäksi tuoksu on outo. Hiukset tuuheutuu todella hyvin, mutta tämä sai hiukseni kihartumaan jotenkin oudosti, ainakin etuhiukset. En tykännyt tästä yhtään. Enkä kyllä osta tätä uudelleen.
Klippoteket kuivashamppoo
Myös loppui Vaseline Lip Therapy With Aloe Vera. Jonkun takia tämä ei ollut päässyt blogiini aiemmin. Tämäpäs on ollut pitkäaikainen kaveri, vaikka on käynyt pesukoneessakin. Ostin tämän puolitoista vuotta sitten Anttilasta, maksoi 2,10€. Olen käyttänyt tätä huulirasvana, silloin kun olen tämä on ollut ulottuvilla, eli en siis aivan jatkuvasti. Kosteutti mukavasti huulia, karheista huulista tuli hetkessä sileät. Loisto tuote kyllä huulille! Myös käytin tätä viime kesänä auringon polttamalle iholle. Minulla ei ollut silloin Bebanthenia tai mitään muuta aloe veraa sisältävää tuotetta. Mukavasti lievitti naaman kuumotusta. Tuoksuu hieman aloe veralta, mutta ei vahvasti eikä levitettynä. Miinusta on kyllä epähygieeninen purkki, ainakin jos käyttää tätä huulirasvana. Myös tosi kätevä taskukoko, ei ole yhtä jättiläinen kuin se keltainen vaseliinipurkki. Purkissa on tuotetta 20 grammaa, mikä on paljon enemmän Labelloihin verrattuna. Ostaisin kyllä uudelleen.
Vaseline Lip Therapy With Aloe Vera
Ja eikun ale- ja kirpputorihaalinnat jatkuivat tänään. Seppälästä tarttui mukaan Wet'n Wildin Mega Liner eyelineri sävyssä Turquoise sekä I Love... Vanilla&Ice Cream- huulirasva siskolleni. Kummatkin irtosivat 1,2€ hinnalla. En tosin tiedä ihan alkuperäistä hintaa, mutta kummatkin olivat alennettu 2 euroon ja vielä siitä pois -40%. Noita wettiksen eyelinereitä mulla on harmaata, ruskeaa, lilaa ja mustaa. Vielä on tallessa noista se musta ja lila. Ei tosin ahkerassa käytössä. Rakastan tuota huulirasvan tuoksua, siskoltani löytyy vielä saman sarjan mangon tuoksuinenkin huulirasva, joka sekin on ostettu alennuksesta.
Wet'n Wild Mega Liner, 1,20€ Seppälä (2€)
I Love.. Vanilla&Ice Cream huulirasva, 1,20€ Seppälä (2€)
Kirpparilta mukaan tarttui aivan ihana Gina Tricotin vaaleanpunainen raitakaulustunika, mikä nyt onkaan :D. Napitettava, kaksi rintataskua, hieman rypytetty. Paita on takaa hieman pidempi kuin edestä. Näyttää kivalle päällä, kuvassa ei niin.
Tunika Gina Tricot, 2€ kirppari

4 kommenttia:

  1. Itselläni on tuo Klippoteketin kuivashampoo, ja tykkään kovasti! Se todella poistaa ainakin minulta sitä rasvaisuutta ja tuuheuttaa mukavasti. Kun harjaa liiat kuivashampoot pois, ei sen pitäisi näkyä hiuksissa. Haju kyllä on ihmeellisen omenainen ja kirpeä, ei kovin hyvä :D

    Ps. Kiva että olit pitänyt yhdestä meikkitutoriaalistani, jonka olit linkannut demin erääseen keskusteluun! :)

    Olen siis tämä bloggailija: http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/

    Hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis harjasin sitä pois, mutta se silti hiukset tuntuivat oudon tahmaisilta ja hajukin oli erikoinen. Ei se näkynyt hiuksissa ollenkaan, tykkäsin enemmän siitä Tresemmen kuivashamppoosta.

      Ja rakastuin kyllä siihin meikkiin, tee vielä enemmän noita tutoja, sillä niitä ei voi olla liikaa. Ja kiitos, hyvää kesää sinulle myös :)

      Poista
    2. Noh tuo olikin ensimmäinen kuivashampoo mitä ostin, että en voi oikein vertailla muihin :)

      Kiva että pidit, pitääkin tässä joku päivä tehdä lisää!

      Poista
    3. Kiva, että teet lisää. Nimittäin voisin alkaa kokeilla tuhraamaan itsekkin, niistä on kyllä helppo katsoa mallia!

      Poista