maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesä-alen ostokset

En voinut olla menemättä alennusmyynteihin. Enkä voinut pidätellä siellä muutenkaan näppejäni. Onneksi kosmetiikkaa tuli vain vähän, ja tämä ostointo jäi vaatteisiin.

Sokoksen hyllyiltä löytyi 2 pakkausta koriini. Mukaan lähti kampanjahintaiset Garnier Nordic Essential herkän ihon puhdistusliinat. Hintaa jäi 3,5€ alkuperäisestä 4,3€ hinnasta. Toinen mikä päätyi koriini on Lumenen koivu&hunaja vartalokuorinta. Se oli -30% alennuksessa ja lähtöhintana 8,9€, loppuhintaa sitten sillä olikin 6,23€. Nuo puhdistusliinat pääsevät sitten koulun alussa käyttöön ja tuo vartalonkuorinta oottelee, että edelliin loppuu.
Garnier Nordic Essentials herkän ihon puhdistusliinat, 3,5€ Sokos (4,3€)
Lumene Koivu&Hunaja vartalonkuorinta,
6,23€ Sokos (8,9€)
Käväisinpä Vero Modassa myöskin. Sieltä löysin aivan ihanat vihreät farkut. Pillit lahkeet ja ei kovin korkeat, tykkään toooooosi paljon niistä. Hintaa niillä oli 17,47€, alkuperäishintahan näillä oli 34,95€. Puoleen hintaan nuo löytyivät. Ei ollu kyllä pahemmin kokoja jäljellä, onneksi löysin sopivat itselleni. Myös vihreä Onlyn neule tuli mukaani -70% alennuksella. Se on mielestäni kiva kun siinä on vain yksi nappi keskellä. Hintaa tällä oli 8,18€, lähtöhinta oli 26,95€.
Farkut, 17,47€ Vero Moda (34,95€)
Neule, 8,18€ Only (26,95€)
Kirpparilla oli myös pakko käydä. Mukaani tarttui vielä lisää tavaraa. Löytyi H&M punaiset farkut 3 eurolla, valkoinen Piecesin vyö eurolla ja Marimekon keltainen pieni unikkolaukku 4,5 eurolla.
Farkut H&M, 3e kirppari
Vyö Pieces, 1e kirppari
Laukku Marimekko, 4,5€ kirppari

Mitä te olette löytäneet alennusmyynneistä? :) Ja mitä piditte löydöistäni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti