sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Itseruskettuvat- Kuinka valmistaudun niiden käyttöön ja käytän niitä?

Tänään piti tulla postausta kulmien ja ripsien kestovärjäyksestä postausta, mutta suunnitelma muuttui ja luvassa itseruskettavien käyttöä. En kuitenkaan hylännyt tuota postausideaa, mutta toteutan sen joku muu päivä. Mutta tämän päivän aiheeseen. En ole mikään meikkaus-ja kosmetiikka-alan ammattilainen, eli tämä on vain minun kaava miten olen käyttänyt. Tämä ei ole välttämättä se oikea keino käyttää itseruskettavia, mutta itse käytän tätä.

Valmistaudun käymällä edellisenä päivänä suihkussa, jolloin kuorin ja kosteutan ihoa. Eilen kävin suihkussa ja  pesin tietenkin hiukset ensin. Sitten  käytin Lorkun pinkkiä putsaria naamassa, sen jälkeen kuorin naaman YR:n kuorinnalla joka on tarkoitettu kasvoille. Siirryin kuorimaan vartalon ihon YR:n vartalolle tarkoitetulla kuorinnalla ja sen jälkeen pesin Body Shopin suihkugeelillä. Suihkun jälkeen kosteutin naamani Humektanilla ja vartalon Garnierin 7 days- kosteusvoiteella.
Humektan&YR Autobronzant- itseruskettava
Tänään pistin itseruskettavan iholle. Olin kuitenkin testannut tätä pienelle ihoalueelle Doven päivettävän kanssa, ja tulin siihen tulokseen, että minun on sekotettava itseruskettavaa kosteusvoiteeseen, ettei lopputulos ole kauhean tumma. Sekoitin YR itseruskettavaa ja Humektania keskenään, saman verran kumpaakin kuppiin ja sekoitus, ja levitys vartalolle. Nyt odottelen vain lopputulosta tästä kokeilusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti