tiistai 19. kesäkuuta 2012

Heihei mutsi, mä en oo syönny mun lääkkeitä

Teinpäs taas tänään löytöjä vakkarikirppariltani. Mukaani lähti Onlyn pitkähihainen raitapaita 80 sentillä ja Henkkamaukan harmaa puolipitkähihainen 1,4 eurolla. Vaatekaappiin tarvisi tehdä kyllä nyt jo tyhjennys, sillä  tila alkaa loppumaan. Tarkoituksenanihan on muuttaa vaatekaappini sisältöä, sillä en käytä samoja vaatteita mitä käytin reilu vuosi sitten, ne perus hupparit ja farkut ovat saaneet hiukan väistyä tieltä.
Paita H&M, kirppari 1,4e
Paita Only, kirppari 0,8e
Ja toiselta kirpparilta löysin ihanan punaisen korin meikeille. Tuo kori oli tosi hyvä löytö, 50 senttiä hintaa. Etsiskelinki just koreja meikki-ja kosmetiikkatuotteille. Vielä kyllä tarttis noita koreja löytää, mutta tuo on jo kyllä hyvä alku.

Ja tein kotona löydön. Löysin 2 vuotta sitten käyttämäni meikkipaletin, joka on The Color Workshop merkiltään. Tuossa paletissa on 6 luomiväriä ja oli poskipuna. Tuossa olikin ensimmäinen poskipuna, jonka olen käyttänyt loppuun asti. Poskipuna oli kuitenkin aika mini, sillä sehän oli suunnilleen 1cm leveä ja 3cm pitkä. Mutta onhan se jotakin kun sellaisen saa loppumaan.
The Color Workshop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti