keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Varaudu vieraisiin

Loppuneita tuleepi tässä postauksessa. Ajattelin laittaa vähintään kaksi loppunutta tuotetta joka loppuneitten postaukseen. Kuivashamppoo ja suihkugeeli tuli tiensä päätökseen.

Tresemmen Instant Fresh- kuivashamppoon ostin joskus talvella Anttilan pimeistä hinnoista. En ollut aiemmin vakuuttunut Tresemmen tuotteista, sillä kaapissa röhnöttää yksi huono Tresemme shamppoo. No kuitenkin tämä kuivashamppoo olikin aivan loistava tuote. Klippoteketin kuivashamppoo tuntu tosi huonolta tähän verrattuna, onneksi sitä onkin vähän vain jäljellä. Lupaa poistavan 72% rasvaisuudesta, ja tekevän hiuksista jälleen raikkaat. Tämä todellakin piti lupauksensa, hiukset eivät olleet enää ällöttävät, vaan hyvät ja puhtaan oloiset. Hinnasta en ole varma, sillä tämä oli "osta 2 Tresemme- tuotetta 10 eurolla"- tarjouksessa. Ostan kyllä uudelleen! Aivan mahtava tuote!
Tresemme Instant Fresh
Myös The Body Shopin matkakokoinen mansikkasuihkugeeli loppui. Tämä oli kyllä yllättävän riittoisa tuote, riitti kyllä tosi pitkäksi ajaksi. Tuoksu oli todella huumaava, kuten muissakin Body shopin tuotteissa. Puhdisti hyvin ja oli muutenkin mieluinen tuoksu. Peruskamaa, mutta ei ole kuitenkaan ihan hintansa veroinen. Plussaa siitä, että purkin voi täyttää uudelleen jollakin suihkugeelillä ja ottaa matkalle mukaan.
The Body Shop Shower Gel Mansikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti