sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Arvostelussa: Gliss Daily Oil Elixir

Tämä Glissin hoitoöljy taisi olla joku aika sitten puhutuimpia juttuja, eikä ihan syyttä. Tämä on nimittäin aivan korvaamaton tuote hiusten pesun jälkeen! Tätä ei päihitä edes Bonacuren Moisture Kick- hoitosuihke, vaikka sekin on loistava tuote. Kuten Moisture Kickiä ei suositella säilytettäväksi auringonvalossa, ei suositella tätäkään.

Gliss Daily Oil Elixir lupaa ravitsevan ja antavan kiiltoa hiuksiin. Tätä voi käyttää 3 eri tavalla: hoitona ennen hiusten pesua, tehohoitona pyyhekuiviin hiuksiin ja viimeistelynä kuiviin hiuksiin antamaan rakennetta ja kiiltoa. 1-2 painallusta riittää hiusten pituuksiin ja latvoihin. Vaurioituneille hiuksille. Hintaa 6-7 euroon riippuen paikasta.
Mielipiteeni on tuotteesta, että se on ollut korvaamaton tuote hiuksilleni. Olen käyttänyt sitä vain tehohoitona pyyhekuiviin hiuksiin, sillä on mielestäni tyhmää huuhdella viemäriin ja tuleehan ne hiukset pestyä vaikka käyttäisikin tehohoitona. Tuo hiuksiin paljon kiiltoa, pehmeyttä ja helpottaa käsittelyä. Ravitsee hiuksia, muttei tee niistä kuitenkaan rasvaisen näköisiä, en tiedä tekeekö rasvaisen näköisiksi jos laittaa juureen. Öljyn vaikutuksen huomaa myös pesun jälkeen, on vielä pehmeät ja siloiset hiukset, mutta kaipaa jo lisää öljyä. Hamppuiset latvat ovat mukavammat, kun on käyttänyt tätä.

Pakko mainita, että tämä on tosi riittävää. Ollaan siskon kanssa käytetty samaa putkiloa ostosta lähtien joka viikko, ja 3 kuukauden käytön jälkeen sitä on kulunut vain tuon Schwarzkopf tekstin alapuolelle, melkein vielä ylettää tekstiä. Tuoksu on mielestäni mieto, en osaa kuitenkaan sanoa mille tuoksuu kun ei ole niin tuttu tuoksu, ei ole kuitenkaan kovin voimakas sillä nuhanenäiseni on paha haistella :(. Levittyy hyvin hiuksiin, öljy on hiukan juoksevaa, ei kuitenkaan vesimäisen juoksevaa. Kädet kannattaa pestä kuitenkin käytön jälkeen, sillä sormet jää hiukan liukkaiksi. JA KYLLÄ ON JOKASEN PENNIN ARVOISTA TAVARAA, ostan kyllä uudelleen ja suosittelen lämpimästi ostamaan jos kärsii karheista hiuksista tai haluaa luonnollista kiiltoa hiuksiin.

4 kommenttia:

  1. Täytyypi käydä ostamassa sitten tuota, jos se on noin hyvää. :) Ainakin kokeiluksi.

    VastaaPoista
  2. Kivan oloinen blogi, jään seurailemaan! :) Sanavahvistuksen kun vielä ottaisit pois kommentoinnista!

    http://kokeilemua.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, laitankin sen pois heti kun en ole tajunnutkaan sitä :)

      Poista