maanantai 1. lokakuuta 2012

Mitä tuotteita ostaisin, jos meikkini häviäisivät?

Tämän päivän idea onkin, se että mitä tuotteita ostaisin, jos kaikki meikkini häviäisivät. Listaan tähän 10 tuotetta, mitä haluan ostaa jos meikkini sattuisivat katoamaan. Ja tietenkin kaikki, jotka lukevat tätä voivat tehdä omaan blogiinsakin tälläisen :).

1. Ykkösenä ovat Lauressin meikkipohjat. Tarkemmin sanottuna Minimalist- pohja tulisi ainakin uuteen meikkipussiini. Ei tarvitse puuteria ja ei tule pakkelimaista oloa. Ihoon mukautuvat sävyt, joten rajojakaan ei tarvitse pelätä. Joten miksipä ei.
2. The Body Shopin aurinkopuuterikin löytyisi ehdottomasti! Täydellinen sävy vaalealle iholle, ei ole liian tumma eikä oranssihtava. Ja on todella riittoisakin, olen tuota kohta jo käyttänyt vuoden verran. Nykyään tuosta paistaa pohja aika komeastikkin. Lumeneen verrattuna vaaleampi ja ei-oranssi sävy. Plussaa tuosta peilistäkin.

3. Lumenen kulmakynä. Kuvaa en löytänyt kylläkään. Minulla on suht vaaleat kulmat luonnostaan ja värjäilen niitä silloin tällöin. Kuitenkin kulmani eivät ole niin täyteläiset, etten pärjäisi ilman kulmakynää. Lumenelta löytyi täydellinen sävy kulmiini.

4. Isadoran Presicion ripsiväri olisi ehdottomasti hankittava sinne. Kestää hyvänä todella pitkään. Aluksi on hiukan vetistä, mutta jonkin ajan kuluttua on sopiva massa. Tällä saa kyllä minun ripsiini todellakin sitä näyttävyyttä, mitä ne kaipaavat.
5. Oli todella vaikea valita kahden eyelinerin väliltä. Valitsin kuitenkin Eliten Must Have- geelirajauksen, sillä olen aivan ihastunut tuohon geelirajaukseen, hyvänä kakkosena on kuitenkin Wet'n Wildin eyelineri, joka hävisi tälle vain tuon levitystaktiikan takia, vaikka onkin pysyvyydeltään paljon parempi kuin tämä.

6. Wet'n Wildin triot tulisi kanssa hankittua. Näitä voisi kutsua Seppälän MAC:eiksi, sillä en juuri huomaa lähestulkoon muuta eroa MAC:in kanssa kuin hinnan. Paleteissa on kyllä valinnan varaa, nimittäin löytyy paletteja arki niin kuin juhlakäyttöönkin. Tykkään näistä kovasti!

7.Turkoosi Maybellinen Mini Colorama lakka on ehdoton lempparini! Aivan ihana sävy, pakollinen hankinta.

8. Kun olen niin huono käyttelemään huulipunia tai edes värillisiä huulikiiltoja, löytäisi Hawaiian Tropocin Sunkissed huulikiilto tiensä pussiini. Tämä on väritön ja todella kosteuttava huulikiilto, lempparini kylläkin :)!

9. Jonkin takia en löytänyt tästä kuvia, mutta ei hätää sillä Google auttaa. Max Factorin Flawless Perfection poskipuna olisi myöskin napakymppihankinta, varsinkin tuo sävy 220. Täydellinen puna vaaleaihoiselle ja övereistäkään ei ole vaaraa. Sivellin ei tässä ole mikään kaikkein paras.
Kuva: Google-kuvahaku

10. Mä en osaa päättää tähän enää yhtään mitään, joten otan randomilla vain yhden kiinnostavan tuotteen tähän. Mattapintaisuutta lupaavaa primeriä tämä lista odottikin. Valkkasin kiinnostavimmaksi primerin, joka löytyy Eliteltä. Tätä tarvitsisi joskus ostaakkin!
Kuva: Google-kuvahaku

2 kommenttia: