sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Vihreä talvivinkki

Tämä postaus on niille, jotka haluavat käyttää luomukosmetiikkaa. Sitä mukaa mitä luomu- ja luonnonkosmetiikkatuotteita löytyy kaapistani, niin postauksia tulee niistä. Tunnistat luomuaiheisen postauksen "vihreä" - alkuisen otsikon avulla, jos kyseessä ei satu olemaan joku vihreä silmämeikki.

Kuivaihoisille vinkkaan yhden tuotteen luomukosmetiikan puolelta, etenkin kun on talvi tulossa ja iho kuivuu vielä enemmän. Minulta löytyy kaappien kätköistäni Vihreän Kosmetiikan sheavoi&ruusu- vartalovoi, nykyään Vihreä Kosmetiikka tunnetaan nimellä Flow. Pakkauskin on jo kerennyt muuttumaan, mutta uskon että sisältö on sama. Vartalovoin raaka-aineet ovat 98%:sesti sertifioitua luomua, uudemmassa on jo 99%:sesti. Sen luvataan kosteuttavan ja pehmentävän ihoa, ruusun tuoksun luvataan tasapainottaa mieltä.
En tiedä oikein mitä pitää odottaa luomutuotteista, joten sokkona ryntäsin testailemaan. Vartalovoi tuoksuu miedosti ruusulle, mutta myöskin tuoksuu sille sheavoille. Sheavoitahan pidetään todella kosteuttavanakin, olen samaa mieltä siitä. Vartalovoi on aika kovaa, mutta kyllä sieltä käsiin saa. Ainetta pitää vähän aikaa lämmitellä käsissä, jotta sen voi levittää, voihan sen toki levittää ilman lämmittelyä mutta on mukavampi levittää sitä hiukan juoksevampana. Tätä voi levittää pakkauksen mukaan suojaamaan, hoitamaan ja kosteuttamaan mihin tahansa ihoalueelle. Vaikka vartalovoi on paksua, se imeytyy kuitenkin hyvin ihoon. Iholle jää hiukan rasvainen tunne joksikin aikaan, mutta se voi johtua että ihoni ei vaadi enempää kosteutusta. 

Flow'n sivuilla tälle näyttää olevan hintaa 16,90€/80 ml. Tuo määrä saattaa kuulostaa todella pienelle, mutta tämä on kuitenkin riittoisaa tavaraa, eikä sitä tarvitse käyttääkkään joka päivä. Suosittelen käytettäväksi saunan tai suihkun jälkeen, jolloin iho vaatii runsaasti kosteutusta. Suosittelen tätä kaikille kuivaihoisille sekä luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille. Uuden pakkauksen näet tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti