lauantai 13. lokakuuta 2012

Luopumisia

On jäänyt tämä kirjoittelu hiukan vähemmälle, mutta elossa ollaan. Tänään jatketaan luovutuksilla.

Ensimmäisenä luovutan Herbina Spa Care- sarjan kosteuttavan kasvonaamion. Kostettava kasvonaamio lupaa mansikkanektarin omega 3- rasvahappojen kosteuttavan ja virkistävän rasittunutta ihoa. Myös rauhoittavan ärtynyttä ihoa ja supistavan ihohuokosia. Tuloksena luvataan olevan silkinpehmeä, heleä iho.

Ideanahan tässä on levittää naamiota puhtaalle iholle ja antaa vaikuttaa 10 minuuttia ja sitten pyyhkiä kevyesti paperilla pois. Mielestäni tätä voi jättää hyvinkin yöksi vaikuttamaan.

Aloitetaan tuoksusta. Tuoksusta tulee mieleeni Valion hedelmäpommi- jogurtti, siis lähes identtinen tuoksu näillä on. Naamio on suht juoksevaa tavaraa, mutta pysyy kasvoilla hyvin jos ei laita puolta purkkia kerrallaan. Tämä on todella riittoista myöskin, sillä olen käyttänyt tätä reilun vuoden ja ei ole vielä lopussakaan. Kosteuttaa kyllä mukavasti, mutta ei ole niin tajunnan räjäyttävä tuote. Ei tuo heleää ihoakaan eikä supista ihohuokosia. Kirvelee kyllä hiukan joskus iholla, tiedä mistä se taas johtunee. Mielestäni tämän virkaan sopii kosteusvoidekkin. Joten en osta uudelleen tätä. Voin suositella tätä kyllä sellaisille, jotka rakastavat hemmotella itseään kylminä ja pimeinä päivinä.
Anttilan Pimeistä hinnoista ostettu Lumenen Basic Blue- sarjan käsivoide on toinen luovutus. Lumene lupaa käsivoiteen ravitsevan, hoitavan koostumuksen hellivän käsien ihoa, imeytyvän hetkessä jättäen iholle miellyttävän pehmeän tunteen ja sisältävän rauhoittavaa ja hoitavaa ruiskukkaa.

Ensimmäisenä plussana voisin sanoa, että tuote sisältää 90% luonnollisia raaka-aineita. Lumenen tuotteista minulla on hiukan vaihtelevia kokemuksia. Tämän tuotteen lasken kyllä Lumenen pohjanoteerauksiin. Tuoksu on kylläkin sellainen asia mistä saa plussaa, sillä ei tuoksu millekkään. Ensinnäkään, tämä imeytyy todella hitaasti ja on kuin vettä käyttäisi käsivoiteena. Kosteuttaa kylläkin, mutta ei tarpeeksi. Ja kun en käyttöaikana edes kärsinyt lähes ollenkaan kuivista käsistä, pahimmallaan käteni kuivavat talvella ja tätä käytin kesällä, jolloin käsien ei pitäisi olla lähes ollenkaan kuivat. No en kuitenkaan hylkää kokonaan Lumenen tuotteita yhden huonon tuotteen perusteella. En osta tätä uudelleen.
Viimoisena luovun Nivea Young Control Shine!- mattapinnan tekevästä geelivoiteesta. Vaikka tämä tuote on toimiva, niin luovutan tämän suhteen, sillä minulta löytyy ihan liikaa naamarasvoja ja tämä kestää liian pitkään. Puhtaita merimineraaleja sisältävän geelivoiteen luvataan imeytyvän nopeasti ja raikastavan sekä kosteuttavan ihoa. Öljytön koostumus sisältää Mattispheres- hiukkasia, joiden luvataan hillitsevän ihon kiiltoa ja rasvoittumista. UVA/UVB- suodattimien luvataan suojelevan ihoa auringonsäteiltä. Ihon luvataan näyttävän luonnollisen raikkaalta ja mattapintaiselta sekä pehmeältä ja tasaiselta.

Kosteuttava ja mattapinnan tekevä kosteusvoide samassa? Kyllä. Tämä tosiaan pitää lupauksensa mattapintaisuudesta, en tosiaan testannut kuinka pitkään tuo mattapintaisuus kesti ja kestikö meikin alla. Tuote tuoksui jollekkin merelliselle, en osaa tarkalleen sanoa mille kun tuoksu ei ollut tuttu. Väri on todella haalean sininen ja voide on hyvin levittyvää ja juoksevaa. Imeytyy kylläkin suht hitaasti iholle, saa odottaa kauan, että iho on kuiva. Tuo hitaasti imeytyminen on yksi syy, miksi en kokeillut meikin alle. Kosteuttaa kyllä mukavasti, mutta en usko toimivan oikein kuivaihoisilla. En ehkä kuitenkaan ostaisi uudelleen, vaikka onkin toimiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti