lauantai 6. lokakuuta 2012

Loppu, loppu ja loppu

Nyt on loppunut muutama tuote ja ajattelin kirjoitella niistä ainakin muutaman sanasen.

Tämä Ultra Compactin kynsilakanpoistoaineen tie loppui rankan kulutuksen jälkeen. Tää on juuri niitä alle 2 euron kynsilakanpoistoaineita, joita löytyy joskus euron tarjouksella Anttiloista tai Tokmanni- ketjun liikkeistä. Tuoksuvaihtoehtoja on kaksi, omena ja mansikka. Valitsin itselleni mansikantuoksuisen, oli muuten ihan napakymppiostos ainakin tuoksun puolesta. Tuoksu on miedosti mansikkainen, peittää puoliksi karmean kynsilakanpoistoaineen perushajun, en tietenkään suosittele haistelemaan tätäkään suoraan pullosta. Mielestäni tällä lähtee kynsilakka hyvin pois, myös glitterimäinen lakka lähtee hyvin pois.Ainut miinus löytyykin itse pullosta. Sillä en saanut millään sen "siivilän" läpi ollenkaan ainetta, joten jouduin vaihtamaan aineen tyhjään kynsilakanpoistoainepulloon. Voisin ostaa tätä uudelleen, jos tuota pullon mekanismia muutetaan hieman paremmaksi.
Nivean Calm&Care- spray deodorantti loppui myös. Calm&Care lupaa antaa tehokkaan 48 tunnin kestävän suojan, rauhoittaa ihoa kainaloiden ihoa ajamisen jälkeen ja olevan alkoholiton deodorantti.Sisältää panthenolia sekä hamamelista, joka taitaa olla suomennettuna taikapähkinä.
No ensinnäkin tuo 48 tunnin suoja on täyttä paskaa, kuten aina, joten siitä en sakota. En osaa sanoa rauhoittaako tämä ajelun jälkeen ihoa, muttei ainakaan kirvele suihkuttaessa sheivauksen jälkeen. Pitävyys on mielestäni ihan hyvä, ei huippukestävä, muttei mikään huippusurkea. Tuoksu on suht mieto, mielestäni hiukan aloe veramainen tuoksu. Suositeltu herkälle iholle, mielestäni pitää sekin paikkansa. En löydä muuta vikaa tuotteesta, kun sen että se on jotenkin tylsä. Voisin ostaakkin uudelleen.
Valkoiset hampaathan on myös kauneuteen, joten lasken myös tänne mukaan valkaisevat hammastahnat. Denivitin Intense Stain Removal- valkaiseva hammastahna koki lopun, sillä viimeiset pryyttäykset purkista tulivat muutama päivä sitten. Kaupastahan ei saa (todennäköisesti) samanlaista valkoista hymyä kuin hammaslääkäriltä. Vitivalkoinen pepsodent hymy ei ole minulle pakkomielle, joten kaupan tuotteet riittävät minulle hyvin. Tämä on juuri sitä +50% enemmän pakkaus, jota löytyi vielä äskettäinkin Sokokselta. Normaalistihan sitä on 50 millilitraa tuubissa, mutta tässä tuubissa olikin extrana 25 millilitraa enemmän. Ja hintaakin on noin 3 euroa. Pakkaustahan minulla ei ole enää, mutta muistaakseni lupasi jo viikossa valkaista hampaita jonkin verran. Mielestäni tämä valkaisee jo ensimmäisellä käyttökerralla jonkin verran, eikä tätä tarvitse käyttää ihan joka päivä jos pelkää tämän vahingoittavan hampaita. Tämä on jo kolmas tuubi tätä, joten on tainnutkin olla ihan hyvää kamaa. Kokeilunhaluisena ihmisenä en osta tätä nyt uudelleen, kun testaan muita. Suosittelen kylläkin ostamaan tätä.
Ujutan myös tämän kasvonaamion tänne, en jaksanut väsätä tästä mitään omaa esittelyä. Löysin tämän H&M:n kuorittavan kasvonaamion joku aika sitten kirpparilta, on jäänyt kyllä postaamatta se ostoskerta tänne. Kyseessä on kasvonaamio, joka sisältää granaattiomenaa ja kärsimyskukkaa. Granaattiomenan, kärsimyskukan, vadelman, greipin, karpalon ja e-vitamiinin luvataan syväpuhdistavan ihoa ja poistavan epäpuhtauksia jättäen ihon pehmeäksi.
Avatessani pussin, nenäni haistoi aivan ihanan tuoksun. Todella makea ja hedelmäinen tuoksu tuulahti nenääni heti. Naamion vaikuttaessa huomasin aineen kuivuvan sellaiseksi jännäksi, niin kuin se kuivaisi ohueksi levyksi. Vaikutusajan loputtua naamio pitää kuoria pois, eli otetaan reunasta kiinni ja revitään. Aineeseen jäi kiinni muutama mustapää, mutta muuta vaikutusta tällä sitten ei ollutkaan, paitsi tuli ylellinen fiilis tuosta tuoksusta. Olisi riittänyt toiseen kertaan, jos olisin teipannut tuon kiinni. Voisinkin ostaa uudelleen tätä jo pelkän tuoksun takia.
Viimoisina loppuneisiin liittyi Garnier Essentials- meikinpoistoliinat. Meikinpoistoliinat sisältävät rauhoittavaa kasviuutetta ja B5-vitamiinia. Ne lupaavat poistaa meikin ja epäpuhtaudet pois hellävaraisesti jättämättä rasvaista tunnetta iholle. Liinat ovat alkoholittomia, hajusteettomia sekä väriaineettomia. Tarkoitettu herkälle iholle. Sisältää 25 meikinpoistoliinaa.
Lähdetään liikkeelle tuoksusta. Mielestäni tuoksu on miedosti saippuamainen, ei haise pahalle kuitenkaan. Liinat ovat tarpeeksi kosteita ja säilyi koko käyttöajan hyvinä, suurinpiirtein hiukan alle 2 kuukautta. Meikki lähtee liinoilla hyvin eikä tarvitse hinkata vedenkestämätöntä meikkiä. Plussaa näille siitä, kun näillä saa pois Eliten geelirajauksen joka on vedenkestävä. Miinusta kuitenkin siitä, että kasvot pitää huuhdella vedellä heti kun näistä jää joku jännä tunne kasvoille, ei rasvainen tunne kuitenkaan mutta sellainen epämiellyttävä tunne. En kuitenkaan ostaisi uudelleen juuri sen epämiellyttävyyden takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti