keskiviikko 31. lokakuuta 2012

7 kauneuden kuolemansyntiä

Bongasin Arjen sankaritar- blogista tälläisen 7 kauneuden kuolemansyntiä- kyselyn ja päätin sen tehdä itsekin, tuo blogi on kyllä lukemisen arvoinen (vink vink). Haastan siis tähän kaikki ne, joilla on blogi.

1. Ahneus
Mikä on halvin kauneudenhoitotuotteesi? Mikä on kallein?

Halvimpia tuotteita ovat olleet kirpparilta ostetut, alle euron hintaluokkaa olevia. Hyväksi esimerkiksi käy MAC:in 80 senttiä maksanut luomiväri. Mutta jos kaupasta ostetuista puhutaan niin taitaa olla euron pari luokkaa. Mieleeni tulee vain nyt Lumenen Blueberry- ripsari.

Kallein itseostamani muistaakseni on noin 11 euroa maksanut Refectosilin kulmienvärjäyssetti. En siis ole itse pistänyt mihinkään kosmetiikkatuotteeseen tuota enempää rahaa :D

2. Viha
Mihin kauneustuotteeseesi sinulla on viha-rakkaussuhde? Mikä tuote on ollut hankalinta saada?

Viha-rakkaussuhteitahan mulla taitaa olla paljon, sillä en kestä käyttää pitkään samoja tuotteita. Matte Moussen kanssa tuota on ollut, välillä sen kanssa on hyviä päiviä ja välillä sitten niitä huonoja.

Hankalinta on ollut saada oikean värinen meikkivoide. Ihoni on vaalea ja yleensä nuo meikkivoiteet tuppaavat olemaan liian tummia tai sitten tummuvat ikävästi päivän aikaan.

3. Ylensyönti

Mitkä ovat herkullisimpia kauneustuotteitasi?
Täytyy tunnustaa, että rakastan The Body Shopin tuotteiden tuoksua ♥ Nyt jos valitsen tähän yhden niistä niin taitaa olla se mansikkasuihkugeeli. Sitten tulevat I love...- sarjan lime&lemon.

4. Laiskuus
Minkä kauneustuotteen käyttöä laiminlyöt?

Täytyy myöntää, että laiminlyön välillä kasvojen pesua, silmänympärysvoiteen käyttöä ja kasvorasvan käyttöä.

5. Ylpeys
Mitkä kauneustuotteet antavat sinulle eniten itseluottamusta?

Jos nyt mietin tarkkaan,  vastaan että hajuvesi. En osaa sanoa kyllä että miksi. Sitten huonoina ihopäivinä tuo meikkivoide.

6. Himo
Mitä ominaisuuksia pidät viehättävimpinä vastakkaisessa sukupuolessa?

Miksi tämä kysymys? Ei liity kyllä mitenkään, mielummin että mitä himoitset tuotteessa. No mutta kerran tätä kysytään niin vastaus myöskin tulee. Yksi on ainakin, että en voi vastustaa Axen tuoksua jätkillä, vaikka se on niin loppuunkulutettu juttu niin mua se Axen tuoksu viehättää. Toisena tulee vaaleat hiukset, kiinnostun kyllä myös tummahiuksisista, mutta vaaleahiuksiset ovat niin söppänöitä. Mutta yksi tärkeä asia on kuitenkin, se luonne tietenkin. Tiedätte varmaan, että kun huomaat aivan vietävän hyvännäköisen jätkän mielestäsi, mutta sitten paljastuu että se jätkä on aivan kamala kusipää. Joten luonteella on merkitystä.

Lyhyesti sanottuna mua viehättää vaaleat hiukset, miellyttävä ulkonäkö ja hyvä luonne; on mukava eikä ole vittuileva ja kuittaile kaikesta.

7. Kateus
Mitä kauneustuotteita haluaisit mieluiten saada lahjaksi?

Lahjaksi haluaisin varmasti niitä kalliita meikkejä, mutta myös kelpaisi markettimeikitkin kunhan ovat minulle uusia tuttavuuksia. On niin paljon kaikkea mistä valita!

2 kommenttia:

  1. kiva tällänen kosmetiikkablogi! :) ainut vaa että noi kuvat vois olla vähän suurempia :P

    http://onlysweetaddiction.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun tykkäät. Voisin kokeillakin isommilla kuvilla :)

      Poista