maanantai 29. lokakuuta 2012

Arvostelussa: XZ Tyrniöljyhoito

Miksi juuri silloin minulla ei ole kameraa mukana kun saan mahtavan idean? Olisin meikkaillut tällä viikolla erilaiset silmämeikit kouluun, mutta otappas niistä tänne sitten kuvia. No onneksi jutut ja kuvat eivät lopu vielä.

Olen postaillut nyt lähinnä ihan ookoo ja mahtavista tuotteista. Tämä tuote ei olekaan mikään ookoo tai mahtava, vaan aivan turha tai ainakin lähes. Ostin joskus kesällä tämän XZ:n tyrniöljyhoidon ja olen käyttänyt tätä 3 kertaa ja puolet on vielä jäljellä.

Tyrniöljyhoito sisältää puhtaita, kylmäpuristettuja luonnonöljyjä, jotka ovat hyviä omega-3 ja 6 -rasvahappojen lähteitä. Runsaasta E-vitamiinipitoisuudesta tunnettu vehnänalkioöljy kosteuttaa hiuksia. Tyrniöljyn sisältämät antioksidantit suojaavat ulkoisilta rasituksilta. Öljyhoidon luvataan elvyttää hiuksia juuresta alkaen. Ennaltaehkäisevän kaksihaaraisten hiusten syntymistä. Palauttavan joustavuuden ja kiillon. Hiuspohjalle sen luvataan tasapainottavan ja syväpuhdistavan sekä tyrniöljyn elvyttävän ja ravitsevan.

Ja jos olet hukannut käyttöohjeen, kertaan sen vielä tähän. Levitä öljyä suoraan pullosta hiuspohjaan ja hiero sormella että öljy leviää kauttaaltaan hiuksiin. Kampaa hiuksia, että öljy levittyy myös latvoihin. Anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Toimii myös saunassakin, silloin suojaa hiukset pyyhkeellä kuumuudelta. Huuhtele pois vedellä tai pese shamppoolla.
Mielipiteeni on kuitenkin tästä tuotteesta se, että se on aivan turha. Tuoksu on jotain aivan karmeaa, ensimmäiseksi nenään pistää kamala alkoholin haju yhdistettynä tyrnin tuoksuun. Öljy levittyy kyllä hyvin hiuksiin ja on todella valuvaa. Saa hiukset kiiltämään, mutta kutittaa myös hiukan päänahassa. Onneksi tuo alkoholin tuoksu häviää kuitenkin jonkin ajan kuluttua miedommaksi. Annan öljyn vaikuttaa yleensä noin puoli tuntia ja pesen sen shamppoolla pois. Hiukset ovat yhä hankalat kammattavat ja eroa ei kyllä huomaa yhtään, ei kiillä yhtään enempää tai ole ravitun näköiset. Kaksihaaraisista en tiedä kun olen vain tietääkseni omistanut vain muutaman sellaisen joskus. Päänahkakin on ihan normaali, en huomaa mitään syväpuhdistavaa vaikutusta.

Ja tuo kamala alkoholin haju johtunee varmaankin siitä, että inci-listassa näkyy kahtena ensimmäisenä denatoroitu alkoholi ja oleyylialkoholi. Mitä hoitavuutta noilla alkoholeilla on? Ei varmaan mitään, kamalan hajun tuovat vain. Miksi edes ostaisin tätä uudelleen? No en aiokaan ostaa tätä. Sillä pullosta ei riitä kuin kuuteen käyttökertaan minulla ja tällä ei ole mitään merkitystä hiuksille. Joten jääkööt hyllylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti