tiistai 16. lokakuuta 2012

Hyviä tuulia

Te jotka bloggaatte, tiedätte varmaan sen tunteen kun huomaatte, että olet saanut uusia lukijoita. Kiitös teille uusille ja tervetuloa seurailemaan! Kommenttia saa laitella, on mukavaa saada kommenttejakin välillä :) Ja tässä nyt luvassa toivepostailua Dreamer'in pyynnöstä. Tosin erilaisempana kuin mitä alunperin piti olla. Eli tarkoituksenani oli testailla eri meikkivoiteita ja niiden kestoa, teen nämä nyt niin että esittelen vain yhden kerrallaan ja sitä mukaan mitä kerkeän ja milloin käytän jotakin muuta.

Olen taas rakastunut yhteen meikkivoiteeseen uudelleen, kun nuo Lauressin meikkipohjanäytteet loppuivat. Tämä jälleen rakastumisen kohde on herättänyt paljonkin keskustelua, niin hyvässä mielessä kuin huonossakin. Kyseessähän on siis Maybellinen Dream Matte Mousse, tutummin matte muussi.
Dream Matte Mousse on mattapinnan tekevä meikkivoide, joka ei sovellu kuitenkaan ihan kuivaihoisimmille juuri tuon mattapinnan takia. Minun rasvoittuvalle iholle se on kuitenkin loistava. Haluan meikkivoiteelta sopivan värin, kiiltämättömän pinnan, helppokäyttöisyyden, ja tuota listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Ihan Lauressin pohjaahan tämä ei korvaa, mutta kelpaa kyllä minulle. Mattapintaisuus kestää suht hyvin, minulla kestää noin 5 tuntia hyvänä. Nenä saattaa alkaa rasvottumaan ja kiiltelemään jo parin tunnin jälkeen, mutta kun en käytä pohjustuotteita niin en voi tuosta moittia. Ja kuivumisen pelon takia en viitsi kamalasti käytellä rasvoja, jotka imevät rasvaisuutta. Ja mihin se rasvaisuus sitten katoaisi sieltä meikin alta? No ei tietenkään mihinkään, joten sehän puskee sen meikin läpi. Ja mille se rasvaisuus siellä meikin alla sitten näyttäisi? Ei varmaan hyvällekkään, jos se ei pääsisi meikin pinnalle.
Havainnollistamiskuvat kädestäni, naamastani en osannut ottaa tarkkaa kuvaa. Kuvat on todella huonot, sillä salama on tuossa Nikonissa niin voimakas ja ei löytynyt tähän hätään mitää tummaa taustaakaan. Kädessäni on joku ihme pigmenttijuttu tai luomi, johon ensimmäisessä kuvassa ei ole laitettu mitään ja alemmas kuvassa kerros Matte Moussea. Sävynä minulla on 004 Light Porcelain, joka on minun naamalleni sopiva. Ja kädellenihän tuo sävy on liian vaalea :D. Unohtuikin mainita, että en käytä tämän kanssa ollenkaan puuteria, sillä tämä on niin mattapintainen jo valmiiksi. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! Ei nyt ihan sentään kuitenkaan, mutta sinnepäi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti