keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Alkuvuoden loppuneita + muutama vanha

Alkoipas vuosi heikosti loppuneiden osalta! Vain kolme loppunutta, kaksi ovat kylläkin viime vuoden loppuneita. Lumenen Koivu&Hunaja Vartalokuorinnan sain kulutettua vihdoin loppuun. Vaikka tuote olikin hyvä, niin sen käyttö välillä unohtui tai ei sitten vain jaksanut käyttää. Tuote lupaa poistavan kuolleen ihosolukon hellävaraisesti, vartalon ihosta tulevan sileämpi ja sen tuntuvan välittömästi pehmeämmälle. Koivunlehtiuutteen luvatan kirkastuttavan ihoa ja vilkastuttavan vartalon nestekiertoa. 100% luomuhunajan luvataan kosteuttavan ja pehmeyttävän ihoa.

Koivu&Hunaja tuoksuu ihanan kesäiselle, vaikkakin hiukan teennäiselle. Kesäisen märän koivumetsän tuoksu on mukava kylppärissä, tosin se tuoksu häviää äkkiä. Kuorinta oli vähän kuin sitä Dr. Oetkerin jotain Polly Pop- hyytelöä, sellaista jellymäistä. Missä tässä ovat rakeet? Todella mieto kuorinta oli kyllä, mutta pehmensi ihoa ainakin. Hunajan tuoksua en kyllä huomannut, kenties koivu peittoaa sen tuoksun. No enpä kyllä osaa sanoa, että parantaako vartalon nestekiertoa ollenkaan, kun en tiedä miten se pitäisi näkyä. Kuorinnan koostumus oli aika jännää, sillä purkista se tuli hyvin ulos jos tuotetta oli paljon jäljellä, mutta kummiskin purkkiin jäi vielä käyttökelpoista tavaraa. Miellyttävä tuoksu ja miellyttävä käyttää, mutta kuorivuutta olisin toivonut enemmän. Tuoksun puolesta voisi eksyä uudestaankin, mutta kuorimistehon perusteella en ostaisi.
Garnierin Nordic Essentials Day- kosteusemulsio loppui vihdoin ja viimein! Tämä tuote on tarkoitettu normaalille että sekaiholle. Pakkauskin on heitetty ajat sitten pois, joten mitään lupauksiahan en muista. Mielestäni tämä tuoksuu omenalle, kylläkin teolliselle sellaiselle. Koostumus on geelimäisen ja voiteen sekoitus, vaaleanvihreän väristä. Yritin lotrata tätä tuotetta, mutta eipä oikein kulunut kovin nopeasti sillä unohtelin enkä jaksanut laittaa tätä. Meinasin aluksi tätä meikin alle, mutta voi herranen aika, tämähän jätti naaman ällöttävän tahmaiseksi, vaikka käytti vähän. Joten tästä tulikin iltakäyttöön kosteusvoide. Oli inhottavaa, kun hiukset ja lakanat tarttuivat naamaan kiinni.. Kosteutti kylläkin ja imeytyi hyvin, mutta se tahmeus! Eipä ole takaisin tulemista minun kaappeihini tällä tuotteella.
Maybellinen Anti-Age The Smoother aka turhake. Kosteuttavaa silikonimössöä, joka peittää vain puoliksi suurentuneet ihohuokoset. Ei onneksi sentään lähde rullautumaan meikkivoidetta levittäessä. Ei pidennä meikin kestoa eikä muutakaan kummoista, mutta kun en osaa kosteusvoidetta meikin alla käyttää, niin tämä on parempi kuin ei mitään. Jättää kyllä kasvot sileiksi. Eipä tästä osaa kertoa oikein. En normaalihinnoilla lähde ostelemaan uudestaan.
Ja loput kaksi ovatkin viime vuotisia, jotka olivat hukassa silloin kun tein postausta. Nivean Regenerating Intense Repair Shampoo on tarkoitettu kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Kertoi sisältävänsä arvokkaita proteiineja ja luonnonöljyjä. Lupaili uudistavan ja korjaavan hiuksia syvävaikutteisesti, tekevän hiuksista pehmeät että kiiltävät ja ehkäisevän hiusten vaurioitumista ja kaksihaaraisten syntymistä. Lisäksi Nivea Biosoft Systemin luvataan tekevän hiuksista helposti käsiteltävät ja uskomattoman sileät.

Hiukseni ovat vaurioituneet, se on ainakin harvinaisen selvää. Ja kuivatkin. Nivea tuoksui mielestäni normaalille shamppoolle, ei mitenkään erikoiselle. Vaahtosikin ihan tarpeeksi sekä oli riittoisaa. Ei ainakaan kuivattanut hiuksia, muttei kosteuttanut liiallisesti. Vaurioitakaan ei parantanut, mutta hiukset eivät menneet huonompaan kuntoonkaan. Hyvä ja halpa shamppoo. Voisikin ostaa uudelleen, jos tätä enää saa :)
Eliten Tapis Rouge Volume Cinema oli aluksi liian vetinen, parempi jo kahden kolmen viikon kuluttua avaamisesta. Aika mitään sanomaton ripsari, täytyy sanoa että aluksi innostuin, kuten aina, mutta se ei ollut kuitenkaan ihan lemppariani. Tuuheutta ja väriä tulee, mutta ei ihan toivomalla tavalla. Parempi kuitenkin tämä on kuin ei mitään ripsiväriä. Todella muovimainen hajukin oli tässä. Ja pakkauksessa oli puolet vähemmän tavaraa kuin normaalisti, mutta kestikin aika kauan siitä huolimatta. Enpä osta uudelleen, ei ollut minun juttuni kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti